Pročetl jsem strany 3 a 4 konečně:
Expení - však na TH jde relativně rychle dojít na cca 25-30 rozmezí. Prostě vycreepit. Zbytek se sice dá creepit taky, ale mám pocit, že to vychází skoro nastejno jako časovky. Nepříjde mi, že by na TH existovali nějaké zásadní rozdíly mezi postavami, aby to bránilo jejich spolupráci. Pokud hrajete RP, tak si cestu najdete bez ohledu na lvly.
Aulus a systém reputace - to se probíralo jinde a příjde mi to jako ptákovina. Když zopakuju jednoduše argumenty - systém lze možno nějak vyfarmit a obelhat, IG reputace funguje přirozeně i bez systému, stačí být aktivní.
Expení jen na časovkách a hráči nadávající na EQ? O tom nevím, nadávají leda tak creepeři, kteří IMHO nemají na EQ co dělat (a to jsem na EQ nebyl žádný čistoRP hráč, ale teď tam jsou takoví hráči, co kvalitně patří leda tak ... no radši nic

).
Shaman opět mimo s chápání RP a systémů. Kucik má recht, většina systémů je asi využívána spíše RPery než "tím okrajem".
Omezení sólo XPení je blbost, idea opravdu dobře zahrané samotářské postavy, která se nejvýše jednou za čas projeví ve společnosti kvůli nějaké akci, je myslím pořád naprosto geniální.
Pevné questy? WoWko FTW!

.