Milý Barbare, když se ohlédnu že tu jsou lidé kterým se toto neděje, protože UŽ vědí jak tento craft funguje, tak ano, teprve ho objevuješ.Barbar321 wrote:to snad byl jen vtip, ne?-darkvision- wrote:...tím chci říci, objevuješ teprve craft ...
protože ten efekt normálně funguje-darkvision- wrote: Ps. Zbraň ti veme maximálně 200% duše - tak nevím proč tam rveš 233%
Z toho důvodu bych chtěl raději vyjádření někoho z vedení
Já osobně nechápu co ti přijde logického na tom rvát do zbraně 233% když zbran pojme maximálně 200% a divit se, že to vytváří chyby a dožadovat se ještě náhrady za něco co sis způsobil vlastní neomaleností.
Ano normálně to funguje, je to dva dny zpět co jsme vzali velkej meteorickej meč s násadou z prastarého dubu, šli si chytit duši 200% a očarovali meč na 1k10 elektřina.
Tys udělal to žes vzal meč, šel si chytit náhodně někam duši, chytil 233% a řekl si: Noo to tam určitě půjde zkusím to, když se to nepovede, dm to nahradí. A narval to tam i přesto že zbraně max pojmou 200% a pak se ještě divíš že ti to vyhodí to, co ti to vyhodilo.
Co se mi na tom nelíbí je to že se dožaduješ náhrady, neboť tady je X hráčů kterým nikdo nic nenahrazoval a museli na to přijít sami a také přišli. Jsou tu tací kteří v tom utopili i desítku milionů, ne-li více. Samozřejmě suroviny si museli obstarat sami, na kámen si museli počkat jednou za restart. A když vemu fakt že tu jsou i tací (ty co hrajou v podtemnu) tak ty maj jen jedny dílny oproti povrchu.
Tak prostě se přes to nemohu přenést, protože to na mě působí jako žádání o zlehčování si hry.