Thalijský WoT turnaj
Re: Thalijský WoT turnaj
Pytlík buráků rozstřílím kdykoli!
Omlouvám se, že jsem to včera nenapsal, ale měl jsem / mám náladu pod psa.
První finálový zápas Kucik : Theogil ; 0:2 ; vítězství Theogil
Doma se potom mrknu, jestli mám videa a popřípadě dodám.
První finálový zápas Kucik : Theogil ; 0:2 ; vítězství Theogil
Doma se potom mrknu, jestli mám videa a popřípadě dodám.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Je dobré dát možnost se vyjádřit ke strojům, které jsou pro většinu ostatních strojů ve své třídě, díky jednomu ze svých aspektů, opravdu velmi těžce zdolatelný problém.-RoF- wrote:Je divné vyřazovat nějaké stroje.
Každopádně zatím se zdá, že si Matilda společně s AMX 40 (jak tak koukám, tak po něm neštěkl ani jeden z tankistů
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Amx 40? Pytlík prošlého zelí nás nezastaví!
Dneska pustím WoT, kdyby někdo chtěl odehrát finále.
Dneska pustím WoT, kdyby někdo chtěl odehrát finále.
Kucík 2:0 Klobouk. Zas mě porazil. To Chi-ha má strašnej kanón, hrozně jsem ho podcenil v první hře, kde jsem měl šanci. Vyjel jsem na něj (68%) zdravej (100%), že jako mám navrh a už ho sejmu, střílím mu do zádele, on mě do boku a stejně mě v přestřelce sejmul. A v druhé jsme se v tom prťavém výběhu asi deset minut hledali a pak mě pěkně zkušeně rozstřílel na rohy.
Theogile, poznáš, když vyroluju Chaffee?
Pokud si spleteš Pz.Kpfw. 38 (t) s mým elitním miloušem VK 36.07 (H) tak to určitě nepoznám.klobouk wrote:Kucík 2:0 Klobouk. Zas mě porazil. To Chi-ha má strašnej kanón, hrozně jsem ho podcenil v první hře, kde jsem měl šanci. Vyjel jsem na něj (68%) zdravej (100%), že jako mám navrh a už ho sejmu, střílím mu do zádele, on mě do boku a stejně mě v přestřelce sejmul. A v druhé jsme se v tom prťavém výběhu asi deset minut hledali a pak mě pěkně zkušeně rozstřílel na rohy.
Kdy se střetneme?
Dle mého to je těžké Fryne, to pak v pětkách musíš škrtnou KV-1, protože pancířem je i nad všemi šestkami. Já bych to nehrotil, šikovný řidič stíhače tanků tu Matildu sfoukne jako svíčku, stejně ta v pětkách Stugmaster vykuchá KV-1. Zase když TD narazí na LT tak prckové budou slavit úspěch. Nebo si vzít Grille a hrát na šťastnou ránu.Fryn wrote:Je dobré dát možnost se vyjádřit ke strojům, které jsou pro většinu ostatních strojů ve své třídě, díky jednomu ze svých aspektů, opravdu velmi těžce zdolatelný problém.-RoF- wrote:Je divné vyřazovat nějaké stroje.
Každopádně zatím se zdá, že si Matilda společně s AMX 40 (jak tak koukám, tak po něm neštěkl ani jeden z tankistů) může oddechnout a těšit se na nominace.
Jo, myslim že v těch vyšších tierech už to bude hodně o tom, co proti sobě stojí a kde se potkají. Když se ti se scoutem podaří tracknout KV, tak ho taky ukroutíš jak klíště.
Klidně bych dal ve vyšších tierech i jinej systém, než prostou vyřazovačku.
Klidně bych dal ve vyšších tierech i jinej systém, než prostou vyřazovačku.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
- -darkvision-
- Bůh
Tak to musím máknout, já mám jenom IV tiery 
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Tak za měsíc. Já natrénuju. Anebo tenhle víkend krom neděle večer.Theogil I wrote:Kdy se střetneme?
Tak zcela s tebou nesouhlasím. Beru to z hlediska prostřelitelnosti pancíře ostatními stroji ve stejné třídě a vůči Matildě nebo AMX 40, jsou ty možnosti prostě dost mizerné (snad jedině T-28 by nemělo mít velký problém, možná ještě M3 Lee). Naproti tomu KV-1 lze s většinou pětek prostřelit docela v pohodě, problém nastává jen v tom, kdo koho uklove dřív, takže s nějakým vyškrtnutím tohoto tanku jsem už od začátku nepočítal.Theogil I wrote:Dle mého to je těžké Fryne, to pak v pětkách musíš škrtnou KV-1, protože pancířem je i nad všemi šestkami. Já bych to nehrotil, šikovný řidič stíhače tanků tu Matildu sfoukne jako svíčku, stejně ta v pětkách Stugmaster vykuchá KV-1. Zase když TD narazí na LT tak prckové budou slavit úspěch. Nebo si vzít Grille a hrát na šťastnou ránu.
Určitým vyrovnáním proti strojům jako Matilda, by však mohla být účast stíhačů.
Jinak, samotný Stug III nemá proti KV-1 příliš šancí. Dokáže ho sice prostřelit velmi snadno, ale potřebuje na to dostatek času a co proti němu hraje opravdu výrazně, je rozdíl v hp. KV-1 ho prostě rozseká pár ranami.
Moc to hrotíš ne?
Hraje se pro zábavu.
Hraje se pro zábavu.
Co mám hrotit ? Předkládám jen svůj názor a zkušenosti o rúzných strojích, které jsem získal ze hry.Shaman88 wrote:Moc to hrotíš ne?
Nic nového pod sluncem.Shaman88 wrote:Hraje se pro zábavu.
Myslíš to jak si navrhoval něco jako tabulkový systém ? Stojí to za zvážení, jen je třeba počítat s tím, že to bude znamenat víc zápasů a s tím spojenou trochu větší časovou náročnost. Taky to bez vyřazování mírně ztratí svou "prestiž/náboj", ale já s tím nemám problém a když rozhodne většina, klidně se další ročník může odehrát v tomto stylu.kucik wrote:... Klidně bych dal ve vyšších tierech i jinej systém, než prostou vyřazovačku.