Vím nabídka v obchodech se bude obměňovat ale to se přímo nového sortimentu netýká. Myslel jsem si že na to abych si mohl něco co je v nabídce koupit musím mít za A - dostatečný lvl B - dostatek prostředků. zlata.
Bohužel tady to nestačí, prostě to v obchodě nekoupíte protože to tam teď momentálně není a nebudete mít štěstí ani za dva , čtyři čí více dnů . Já sháním už třetí den mistrovské kožené brnění, ano kdysi jsem ho viděl stálo 60 000 zl a bylo v Dobrodruhově krámku . Za chvili bylo ale fuč a já na něj neměl ani zlato a ani lvl - teď mám všechno ale mám smůlu, už tu není. Ptal jsem se jiných jak to řeší , no oni naštvaně ale tiše trpí, jeden shání mithrilovou sekeru , druhý mithrilovou halapartnu a třetí no to je už fuk co. Já se snažím po tom nedobrovolném 5 týdením oddychu od hry , dohnat co se dá tak se ozývám.
Prosím Vás vedení - ruku na srdce - kdyby se takto chovali politici v Praze už by jsme je všichni podezřívali z korupce protěžování (nadržování) a dalších nekalích aktivit. Jsem přesvědčen že toto není jistě případ Thálie a je to jen
vedeno snahou o zpestření života na Thalii, ale je tu to ale . Hráč běhá - nespí
maká aby si něco pěkného koupil a nemá šanci. Dříve když byli hráči na nižších lvlech tak to ani nevadilo že se to objevilo občas, ale dnes je už velký tlak-poptávka na
výstroj a výzbroj pro střední lvly . Napadlo mne když už to nechcete jako lepší material dávat jen tak - tak by se mohlo udělat třeba z Avarielu město trhu kde by mohli být ty lepší věci. Banka je tam také tak no problem. Chtěl jsem tam zajet , ale utratit ještě zbytečně 1000 zl a zabít hrací den to by mne asi už dorazilo
Jachym