kokosak wrote:“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.”
Je lidske bat se toho, co nezname. Byt hrdy na vlastni nevedomost je ponekud pripitomele.
"Raději v pekle vládnout, než v nebi sloužit!"

//sice to není z SW, ale moto to je

.
Btw - mě nevadí i-s(a)lamisti jako takoví, mě vadí jejich vůdci, kteří se nechali v nedávné minulosti slyšet, že co nedokázali v Evropě zbraně, dokáží nyní vagíny jejich žen (původní citát byl: "Dobudeme Evropu přes vagíny našich žen"). A v duchu tohoto prohlášení za podpory zmagořených pravdoláskomilů pod maskou multikulti začli zabírat Turci Německo, Arabové Francii...aby, když se dostatečně namnožili následně ukázali, jak skvěle do naší Evropské kultury zapadají s právem Šaríja, atd.

.
edit to kokos: Kdy jsi TY přestal trollit? Když jsme u té historie - vidím paraelu mezi Říší římskou a křesťanstvím vs stávající Evropa a islám. Ani na jedno náboženství se nedá hodit "zánik" (tehdejší/nynější) společnosti, ale přesto oboje svým vlivem značně nahlodá(valo) stabilitu...aby pak totálně ovládlo trosky toho co zbylo

. Mimochodem, mě jako šovinistovi by mělo postavení žen v islámské společnosti celkem vyhovovat, přesto budu rád, pokud turbani zůstanou tam kde jsou

.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. -
neznámý vojín