Zkrátit trvání, zmenšit velikost oblasti. Nebo tam dodat na to oslepení hod.Prasokralik wrote:Gl při pokusech temnotu oslabitjiné východisko než ji zrušit mne nenapadá, ale kdoví, třeba šaman překvapí.
Srazeni
Re: Srazeni
Sko je pokud vím úSKOčnost takže pak skáčeš jak laňka...Barbar321 wrote:Dodge je bonus uhýbání, takže jsem to napsal dobře, ne?Derken- wrote: PS: barbare, sko je dodge, protoze jiny druh AC se nestackuje do +20
To, co my hlava nebere je ten systém, jak sko přidává obranu. Kůra je v poho (postava obroste krunýřem z kůry), obratnost taky (stane se pohyblivější). Ale bonus do uhýbání? To dostává snad nějaký elektrošoky na uskakování?
-
Prasokralik
- Bůh
ale uvědomuješ si, že každou takovouhle úpravou jen usnadňuješ svět pro tupé silové plechovky, co neumí nic než lemtat alchymii a sázet devasty pomocí levého myšítka?Shaman88 wrote:Zkrátit trvání, zmenšit velikost oblasti. Nebo tam dodat na to oslepení hod.Prasokralik wrote:Gl při pokusech temnotu oslabitjiné východisko než ji zrušit mne nenapadá, ale kdoví, třeba šaman překvapí.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Nemám v plánu nic upravovat. Temnota je technicky vzato hodně drsné kouzlo - kdykoli když jej nějací tvůrci upravovali tak to pak strašně bugovalo...