Hraji to s pomocí návodu, myslím, že jsem splnila vše, co jsem měla - viz návod na ABC games:
Lower ruin (Spodní část ruin) - popis v návodu:
Po vstupu uvidíte boje mezi golemy, na severu se nachází hlavní sídlo těch zelených golemů pod vládou démonického golema Aghaaze a na jihu je rebelská základna pod vedení zlatého golema Ferrona. Oba vám nabídnou pomoc, pokud jim pomůžete, Aghaaz po vás bude chtít hlavu Ferrona a Ferron zase chce přístup do svatyně, který je hlídán Aghaazem, takže musíte zabít jednoho z nich, abyste mohli uspokojit toho druhého. Já jsem se přidal k Ferronovi, protože je Aghaaz mnohem silnější a za jeho zabití je víc zkušenosti.
Po zabití Aghaaze otevřete v jeho trůním sále dveře a za nim na vás čekají 4 minogonové, takže je zabte, svatyně je zpřístupněná, běžte za Ferronem a slíbí vám spojenectví proti Valsharess (při rozhodující bitvě vám pošle 2 Golemy).
Při tom pobíhání musíte najít trpaslíka, který po vás bude chtít Soul gem , ten najdete na podstavci, po předání vám řekne heslo. A sestupte do dalších pater.
Trpaslíka jsem po jistých potížích nakonec našla, pomohla mu, heslo mi řekl, ale někde musí být ještě nějaký zádrhel, protože další průběh hry je divný a neodpovídá následujícímu popisu:
The Maker's Sanctum
Hned u vchodu vás zastaví strážce a požaduje po vás heslo, pokud jste pomohli trpaslíkovi z předchozího patra, pak budete vpuštění do svatyně, jinak na vás pošle dva mithralový Golemy, kteří jsou pěkně tuhý.
Pokračujte dále, dostanete se do místa se čtyřmi zrcadly, vstupte do středu a pomocí luku zničte co nejrychleji zrcadla,
jinak se nabijí a dostanete pěknou ránu do těla. Na konci této oblasti na vás již čeká Alsigard the Maker, jenže je to Demilich, takže si s nim pokecejte a pak ho zabte. Prohledejte všechny poličky, je tady spousta svitků a samozřejmě přístroji na tvorbu Golemů, pokud jste byli čaroději, a cestou jste sbírali všechny části Golema, tak nyní je hoďte do stroje a získáte tak strážného Golema.
Žádný strážce mě ale nezastavil, to je právě divné, tak jsem neměla komu říct heslo, prošla až k zrcadlům a pokoušela jsem se je šípy rozstřílet, ale nějak to nešlo, i když postava úder výboje přežila a dokonce se nějak prosmykla za ta zrcadla, stejně ji to vrátilo zase zpět ke vchodu do svatyně, zkoušela jsem projít i v útočišti, ale i když jsem prošla mezi zrcadly, stejně mě to po udělení výboje nakonec zase hodilo zpátky, žádného demilicha vůbec neviděla, tak nevím co dál
Nebo je potíž v tom, že nehraji za postavu čaroděje? Hraji za hraničáře. Nebo je to chyba ve hře?
Umíte někdo poradit?