Línej trpaslík

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Anurin
Poutník

Línej trpaslík

Post by Anurin »

Ahoj, mám takovej drobnej problém. Moje postava se občas v boji umíní že nebude sekat. Pak tam jen stojí a stojí dokuď se nenchá buď sežrat nebo zabít. Stalo se mi to dvakrát a jde mi o to jestli to nemůže být tím že mám přeplácanej overide? Nebo je chybička někde jinde? :?
OneIceOne
Rytíř

Re: Línej trpaslík

Post by OneIceOne »

Anurin wrote:Ahoj, mám takovej drobnej problém. Moje postava se občas v boji umíní že nebude sekat. Pak tam jen stojí a stojí dokuď se nenchá buď sežrat nebo zabít. Stalo se mi to dvakrát a jde mi o to jestli to nemůže být tím že mám přeplácanej overide? Nebo je chybička někde jinde? :?
Nepoužíval jsi předtím nějakej feat? Třeba IKD spam atd, či přestane bojovat sama od sebe?
Anurin
Poutník

Post by Anurin »

Sama od sebe, možná úok v obraně sem použil
jaara
Čestný člen týmu Thalie

Post by jaara »

o virivem utoku je znamo, ze tohle dela, je i zpusob jak se z toho dostat, lec ja ted nevim jak :)
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
Anurin
Poutník

Post by Anurin »

bingo.. výřivej, ten taky občas použiju... holt nebudu používat :(
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

jop, taky sem se kdysi těšil s WM na vířivej, ale lepší bylo to neriskovat.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Anurin
Poutník

Post by Anurin »

chjo :(, nedá se nic dělat... škoda že sem to nevěděl dřív.. díky stejně za odpověd
OneIceOne
Rytíř

Post by OneIceOne »

Přesně nechápu o jakej bug se má jednat. Já hrál postavu s WA a vybojoval nespočet bojů, normálně ta postavička akorát chvili stojí, protože WA (whirling attack) je vlastně jeden útok za kolo, takže to vypadá, že nic chvili nedělá, a pak se znovu aktivuje normální boj. Nic jako bug s Circle Kick u tohodle neznám.... :shock:
Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
Michal
Obyvatel

Post by Michal »

A to se jako nerozhejbe ani když klikáš znova znova?
DM
Anurin
Poutník

Post by Anurin »

No nerozhejbe.. ukousal mě pitomej jezevec, zkoušel sem všechno, jinak bych to sem nepsal.. prostě můžu pak jen chodit a nic jineho, stalo se mi to 2x a dvakrat mě uhryzal slabočkej jezevec :(
Sylmael
Šlechtic

Post by Sylmael »

Vraj funguje dat dole z ruky zbran po virivom utoku a potom ju nahodit zas do ruky.
Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

Sylmael wrote:Vraj funguje dat dole z ruky zbran po virivom utoku a potom ju nahodit zas do ruky.
No to neni zas úplně pravda... postava provede vířivej útok a někdy nedělá potom vůbec nic, na klikání nereaguje, prostě nechce bojovat. Výměna zbraně pomohla myslim že náhodně, ale většinou ne. Mě pomoh v 90% relog - tj. vířivej útok už sem holt nepoužíval (taky mě urubalo něco na způsob jezevce).
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
pepa48
Šlechtic

Post by pepa48 »

muzu dosvedcit ze opravdu virivy utok takto buguje..sam jsem toho byl nekolikrat svedkem...
OneIceOne
Rytíř

Post by OneIceOne »

A jak čas to se vám stával(vá) ten bug?
Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

Myslim že skoro pokaždý nebo tak ze 70%, ale jako v boji to nemůžeš risknout pač bys chcíp :-)
Locked