Ahoj, mám takovej drobnej problém. Moje postava se občas v boji umíní že nebude sekat. Pak tam jen stojí a stojí dokuď se nenchá buď sežrat nebo zabít. Stalo se mi to dvakrát a jde mi o to jestli to nemůže být tím že mám přeplácanej overide? Nebo je chybička někde jinde?
Anurin wrote:Ahoj, mám takovej drobnej problém. Moje postava se občas v boji umíní že nebude sekat. Pak tam jen stojí a stojí dokuď se nenchá buď sežrat nebo zabít. Stalo se mi to dvakrát a jde mi o to jestli to nemůže být tím že mám přeplácanej overide? Nebo je chybička někde jinde?
Nepoužíval jsi předtím nějakej feat? Třeba IKD spam atd, či přestane bojovat sama od sebe?
Přesně nechápu o jakej bug se má jednat. Já hrál postavu s WA a vybojoval nespočet bojů, normálně ta postavička akorát chvili stojí, protože WA (whirling attack) je vlastně jeden útok za kolo, takže to vypadá, že nic chvili nedělá, a pak se znovu aktivuje normální boj. Nic jako bug s Circle Kick u tohodle neznám....
No nerozhejbe.. ukousal mě pitomej jezevec, zkoušel sem všechno, jinak bych to sem nepsal.. prostě můžu pak jen chodit a nic jineho, stalo se mi to 2x a dvakrat mě uhryzal slabočkej jezevec
Sylmael wrote:Vraj funguje dat dole z ruky zbran po virivom utoku a potom ju nahodit zas do ruky.
No to neni zas úplně pravda... postava provede vířivej útok a někdy nedělá potom vůbec nic, na klikání nereaguje, prostě nechce bojovat. Výměna zbraně pomohla myslim že náhodně, ale většinou ne. Mě pomoh v 90% relog - tj. vířivej útok už sem holt nepoužíval (taky mě urubalo něco na způsob jezevce).
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko"drakobijec a bijec drakobijců"- drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.