Zvýšenie zranenia u niektorých zbraní

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

melvik
Čestný člen týmu Thalie

Re: Zvýšenie zranenia u niektorých zbraní

Post by melvik »

no podle me jsou normal zbrane celkem ok. Problem je hlavne u strelnych zbrani. Celkove jsou v nwn hodne slabe a strelivo ktere se vypotrebuje velmi rychle je ultra drahe. Navic po cem dou potvory prvni ? Ano po strelci :D. Dlouhy luk je defakto martial obourucka :) a zadny bonus nema.
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Libi se mi Damianuv napad zvednout zraneni lehkemu cepu / straslivemu palcatu o 1k2 a holi o 1k4.
Vedoucí týmu Thalie
melvik
Čestný člen týmu Thalie

Post by melvik »

zapomel si napsat ze se ti libi ma pripominka k lukum :shock:
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

LDamian wrote: Poznámka: přestaňte lobbovat za "svoje" zbraně a prosazovat posilování zbraní obecně. Je to kravina!
Ano, o to slo i mne, osobne nepouzivam ani jednu zo zbrani ktorej som navrhoval upravu zranenia
Rejty wrote:Libi se mi Damianuv napad zvednout zraneni lehkemu cepu / straslivemu palcatu o 1k2 a holi o 1k4.
Jo i mne sa paci jeho navrh hlavne preto ze som toto iste pisal vo svojom uplne prvom prispevku (az na tu hul)... :roll: .. nevadi damianov navrh na zvysenie je lepsi ...

Pozn. nie je to mierene nijako proti tebe Damian, v podstate si mi dal za pravdu v niektorych veciach.
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
photter
Čestný člen týmu Thalie

Post by photter »

jenom doplnim, že morningstar by měl správně dávat bludgeoning/piercing, takže jestli to fakt 1.69 fixne, je po problému
střelný zbraně sou hovadsky znevýhodněný jak směšnou DMG tak cenama střeliva, kromě AAčka si nikdo lukem neškrtne a AAčko jen díky nazpívanýmu bonusu z barda
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
melvik
Čestný člen týmu Thalie

Post by melvik »

jop aspon jeden
kucik
Temnota

Post by kucik »

@LD: Jo, s tim souhlasim, jen Staff bych zvednul jen o 1d2.

@melvik: Nahodou strelny zbrane jsou imho vyhodny dost. Neznam snad postavu, ktera nema ranged weapon. Strelivo je holt problem. Luk, kus a prak muzes mit alespon s bonusem a platis ho jen jednou, ale treba takove sekery a shakeny jsou na tom hur, protoze kupovat nejake +1 by tezko nekdo financne unesl.
Trochu me v tomhle stve zvyhodneni kusi oproti lukum, protoze ackoliv maji kuse vetsi dmg a rozsah criticalu, luk ma vetsi pozadavky na silu. Nadaval jsem na to driv a nadavam porad.

@Marvin:
Ja vim, zes to psal. Tys akorat ustoupil na zbranich, kde to podle me bylo mozne a trvals na holi a kopi, kde mi to prislo zbytecne.

@photter:
Co blbnes? Vzdyt s lukama jsme jeli porad a luk ma skoro kazdej.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

photter wrote: střelný zbraně sou hovadsky znevýhodněný jak směšnou DMG tak cenama střeliva, kromě AAčka si nikdo lukem neškrtne a AAčko jen díky nazpívanýmu bonusu z barda
melvik wrote:..luky...
Jop na tom je tiez kus pravdy ...
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Marvin wrote:
Rejty wrote:Libi se mi Damianuv napad zvednout zraneni lehkemu cepu / straslivemu palcatu o 1k2 a holi o 1k4.
Jo i mne sa paci jeho navrh hlavne preto ze som toto iste pisal vo svojom uplne prvom prispevku (az na tu hul)... :roll: .. nevadi damianov navrh na zvysenie je lepsi ...

Pozn. nie je to mierene nijako proti tebe Damian, v podstate si mi dal za pravdu v niektorych veciach.
Pohoda. V podstatě jsem jen prošel všechny zbraně, udělal si své mínění a reagoval na tvůj nápad. Tedy je to Marvinův nápad. Mimochodem kdyby si toho nikdo nevšiml, tak to napadlo Marvina. Jo jo, vymyslel to Marvin. No fakt, Marvin to vymyslel, je to jeho nápad. Marvin. Marvin! Je to fakt frajer, že ho to napadlo co? :) :) :wink:
Last edited by LDamian on 12:48 19. May 2008, edited 1 time in total.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
melvik
Čestný člen týmu Thalie

Post by melvik »

@kucik , no pro lowlevl ma smysl luk. Ale zkus byt strelcem z povolani :)
photter
Čestný člen týmu Thalie

Post by photter »

jasneže má luk každej, přece nebudeš honit jednotlivě potvůrky, co před tebou zdrhaj
až příště vlezem k černejm štírům, můžem je zkusit postřílet, to se smíchy počuráme :mrgreen: :mrgreen:
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

LDamian wrote:
Marvin wrote:

Pohoda. V podstatě jsem jen prošel všechny zbraně, udělal si své mínění a reagoval na tvůj nápad. Tedy je to Marvinův nápad. Mimochodem kdyby si toho nikdo nevšiml, tak to napadlo Marvina. Jo jo, vymyslel to Marvin. No fakt, Marvin to vymyslel, je to jeho nápad. Marvin. Marvin! Je to fakt frajer, že ho to napadlo co? :) :) :wink:
sorry ale bez do prdele ...

vobec som tym nesiel proti tebe, naopak bol som rad ze aspon niekto suhlasi, islo mi o rejtyho ktrory s k mojem navrhu zachoval uplne odmietavo a tvoj velebil ... ale to je jedno, koncim s akymkolvek pisanim na fore napadov i cohokolvek, jedine k comu to vzdy vedie je ze sa debata prenesie do ironizmu a zosmiesnovania ...
Last edited by Marvin on 12:53 19. May 2008, edited 1 time in total.
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Marvin wrote:
Ok, neprislo ti to vtipne, tak se omlouvam. Nebylo to mysleno zle.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

LDamian wrote:
Marvin wrote:
Ok, neprislo ti to vtipne, tak se omlouvam. Nebylo to mysleno zle.
Omluva prijata, ale uprimne mna to totalne vytocilo ked som si to precital ...
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Marvin wrote:Omluva prijata, ale uprimne mna to totalne vytocilo ked som si to precital ...
Aspon vis, jak se casto citime. :mrgreen:
Vedoucí týmu Thalie
Locked