Soutěže
Soutěže
Mohli se zeptat a zároveň vyslovit přání, zda-li by nebylo možné pro nás hráče uspořádat nějaké soutěže, za které by naše postavy dostaly peněžní anebo zkušeností odměnu. Ať už basníkářské, spisovatelské, umělecké, či jinak kreativní. Hádanky, kvízy, apod.
- G-ladiator
- Urozený
Re: Soutěže
Podobné akce se na staré Thalii pořádaly relativně pravidelně, často je iniciovali sami hráči. Časem jistě nějaké podobné akce zase budou. Momentálně ale většinu týmu zaměstnává ladění bugů a hráči musejí znovu získat prostředky na pořádání takových akcí 
On ale psal pro hráče, né pro postavy.G-ladiator wrote:Podobné akce se na staré Thalii pořádaly relativně pravidelně, často je iniciovali sami hráči. Časem jistě nějaké podobné akce zase budou. Momentálně ale většinu týmu zaměstnává ladění bugů a hráči musejí znovu získat prostředky na pořádání takových akcí
Hráč se může bavit skrze svoji postavu, nevidím důvod něco takového dělat. Pokud někdo chce OOC bonusy, může se zapojit do zvelebování serveru.
- G-ladiator
- Urozený
Aha, to jsem ho špatně pochopil. V tom příapdě jsem výrazně proti pořádání podbných akcí. Jak píše Goran, pokud chce někdo získat odměny pro postavu, může vytvářet lokace nebo reálie.Shaman88 wrote:On ale psal pro hráče, né pro postavy.G-ladiator wrote:Podobné akce se na staré Thalii pořádaly relativně pravidelně, často je iniciovali sami hráči. Časem jistě nějaké podobné akce zase budou. Momentálně ale většinu týmu zaměstnává ladění bugů a hráči musejí znovu získat prostředky na pořádání takových akcí
To já nejsem proti, sdružuje to komunitu.
A určitě v blízké době, až se mi trošku uvolní režim jedna věc bude, už ji plánuju celkem dlouho....
A určitě v blízké době, až se mi trošku uvolní režim jedna věc bude, už ji plánuju celkem dlouho....
Dobré by byli soutěže typu třeba jako... hmm plakát Thalie, obrázky, tvorba... něco co vyloženě nějak podpoří Thalii jako takovou.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
IC něco podobného ve hře snad brzy vznikne, ale řešíme si to na úrovni charakterů.
IC je jasná věc, já měl třeba na mysli propagaci Thalie atd.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Myslím si, že NT ještě není úplně připraveno na propagaci. Stále je potřeba udělat spousta práce.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Tz. kdo si chce zahrát Nwn online /RP/, tak je tady Thalie patrně jediná, kde se hráči "združili" ze všech světů. EQ, K2, Arkhalie atd. Tak či onak, držím palečky.
"Vstupuji, když odcházím, já dobrodruh sám.
Nejsem maskou, kterou nosím ... však tváří v tvář stávám se jí ..."
Nejsem maskou, kterou nosím ... však tváří v tvář stávám se jí ..."
Nemyslím si, že by měla být propagace opomenuta. Třeba můj příběh. Kdysi jsem si vzpomněl na starou hru - nwn. Hezké vzpomínky mě provedly složitostmi při rozcházení a zabrouzdal jsem i do možností multiplayeru a co nevidím... existenci nwn perzistentních světů, hned mě to nadchlo a Thalie nejvíc takže jsem tu
. Dobrá propagace nemusí být cílená jen na přetahování hráčů odjinud, daleko lepší je přijít na to jak k téhle super hře přitáhnout nováčky (nebo staré hráče). A jelikož je podle mě v tuhle chvíli Thalie leader na trhu, klidně si může dovolit ten trh budovat (ulovené rybyčky nejspíše poplavou k nám).