OPRAVENO: Léčení umírajícího

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Sokar
Nováček

OPRAVENO: Léčení umírajícího

Post by Sokar »

Ležel jsem na zemi a krvácel. Spolubojovník mě léčil lékárnou, každé kolo se mi regeneroval jeden život, ale když jsem měl 0 životů, tak namísto abych dostal 1 život a postavil se, jsem zemřel.
Krus Kolohnát - smrdutý půlork
Farim - trpasličí bojovník
cyco
Nováček

Re: Léčení umírajícího

Post by cyco »

+1

Stejný případ (2x)
Gurkark
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

K problematice - schodu náhod jsme takhle 2x zvedali v partě lékárnou a bez problémů.
Napadá mě (nechť posoudí znalci):
1) máte "nové" lékárny?
2) my vlastně lékárnou zvedli rovnou do života (máme u zvedače vysoký heal) a až pak nastoupila regenerace => tj. to co zabíjí je regen???
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
karolina
Bůh

Post by karolina »

KaTo wrote:K problematice - schodu náhod jsme takhle 2x zvedali v partě lékárnou a bez problémů.
1) máte "nové" lékárny?
2) my vlastně lékárnou zvedli rovnou do života (máme u zvedače vysoký heal) a až pak nastoupila regenerace => tj. to co zabíjí je regen???
musíš se zvednout tou silnou lékárnou, co ti rázově vyléčí dost a pak regení taky dost.. pokud máte slabou lékárnu, tak regen je cesta do podsvětí
Na vyžádání.
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Nejspíš právě ta regenerace. Lékárny jsem zakoupil na tržišti v Kahzetu, když je postava při životě, uzdravuje i regeneruje. Pokud je pod 0, uzdravení bohužel nevím (nestihl jsem to sledovat) a regenerovala pěkně k nule a pak náhlé "áááááááá" a peklíčko :?

PS: dotyčného jsem lékárnou zabil 2x Poprvé před nějakou dobou, včera nebo předevčírem jsem si všiml poděkování na foru za opravené lékárny, tak jsem to zkusil znova a zase smrt
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
karolina
Bůh

Post by karolina »

Barbar321 wrote:Nejspíš právě ta regenerace. Lékárny jsem zakoupil na tržišti v Kahzetu, když je postava při životě, uzdravuje i regeneruje. Pokud je pod 0, uzdravení bohužel nevím (nestihl jsem to sledovat) a regenerovala pěkně k nule a pak náhlé "áááááááá" a peklíčko :?

PS: dotyčného jsem lékárnou zabil 2x Poprvé před nějakou dobou, včera nebo předevčírem jsem si všiml poděkování na foru za opravené lékárny, tak jsem to zkusil znova a zase smrt
to funguje u všeho, kdžy bude mít -4 životů. ty na něj nakouzzlíš vyleč malá zranění, tka se dostane na 0 a pošle ho to do podsvětí experesem
Na vyžádání.
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

karolina wrote: to funguje u všeho, kdžy bude mít -4 životů. ty na něj nakouzzlíš vyleč malá zranění, tka se dostane na 0 a pošle ho to do podsvětí experesem
Takže než to bude opravené, jde o to, dostat se přes tu nulu? Když ho nechám jednou lékárnou vyléčit na nulu a pak ho druhou vyléčím na 2 životy, dostane se z toho?

tj. když sešleš na zraněného s -2 životy vyléč malá zranění )tj. měla by jsi ho dostat na stav +2 životy ), zvedneš ho?
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

Barbar321 wrote:
karolina wrote: to funguje u všeho, kdžy bude mít -4 životů. ty na něj nakouzzlíš vyleč malá zranění, tka se dostane na 0 a pošle ho to do podsvětí experesem
Takže než to bude opravené, jde o to, dostat se přes tu nulu? Když ho nechám jednou lékárnou vyléčit na nulu a pak ho druhou vyléčím na 2 životy, dostane se z toho?

tj. když sešleš na zraněného s -2 životy vyléč malá zranění )tj. měla by jsi ho dostat na stav +2 životy ), zvedneš ho?
Vzhledem k tomu, že z -8 ho +10 lékárnou zvedneme na +2, tak jo.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Až budu mít čas na opravy tak první věc bude tohle léčení umírajících + aby na to fungovaly všechna kouzla.
Caehan
Bůh

Post by Caehan »

karolina wrote:
KaTo wrote:K problematice - schodu náhod jsme takhle 2x zvedali v partě lékárnou a bez problémů.
1) máte "nové" lékárny?
musíš se zvednout tou silnou lékárnou, co ti rázově vyléčí dost a pak regení taky dost.. pokud máte slabou lékárnu, tak regen je cesta do podsvětí
Nebo přesně naopak zvednout tou slabou, protože dá největší jednorázové léčení, ale to nejde s nulovým healem
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
Locked