Jen se chci zeptat na uvodni lokaci u obchodnika jsem hledal jak jsem mohl ale nenasel jsem katanu je to takhle spravne?
Diky za odpoved
Katana
Re: Katana
Katanu bys nejspíš ani za vstupní peníze nepořídil.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
kucik wrote:Katanu bys nejspíš ani za vstupní peníze nepořídil.
Ale treba velka sekera stoji v uvodni loklaci asi 2500 a v normalu 5000 ale katana stoi v normalu pohych 3000 takze nechapu proc tam neni
Akmir - Slušný a vychovaný trpaslík, kterého šikanuje společnost.
Ale pak kdyz nebudu mit katanu hned na zacatku tak nebudu vubec moc nic delat protoze me hned ty nejslabsi zabijiRejty wrote:Vyřeší se při revizi obchodů.
Akmir - Slušný a vychovaný trpaslík, kterého šikanuje společnost.
To máš blbý.Akmir wrote:Ale pak kdyz nebudu mit katanu hned na zacatku tak nebudu vubec moc nic delat protoze me hned ty nejslabsi zabijiRejty wrote:Vyřeší se při revizi obchodů.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Pokud máš v plánu hrát něco zaměřený čistě melee, tak bych ti silně doporučil si napsat vizitku.Akmir wrote:Ale pak kdyz nebudu mit katanu hned na zacatku tak nebudu vubec moc nic delat protoze me hned ty nejslabsi zabijiRejty wrote:Vyřeší se při revizi obchodů.
Nebo si do začátku koupit třeba obyčejný meč a na zbytek našetřit časem. Na prvním levelu je stejně úplně jedno, čím se tluče - důležité je, že je dmg (a na to bych se díval primárně)
Pijte mě.
Přesně tak to je. Sice to znamená že nemůžeš začít lusknutím prstu, ale zase si tak budeš moct zahrát postavu s vlastním příběhem o které DM budou vědět "co je zač". No a navíc si budeš moct hned na startu koupit svou vysněnou katanuZeerit wrote:Pokud máš v plánu hrát něco zaměřený čistě melee, tak bych ti silně doporučil si napsat vizitku.Akmir wrote:Ale pak kdyz nebudu mit katanu hned na zacatku tak nebudu vubec moc nic delat protoze me hned ty nejslabsi zabijiRejty wrote:Vyřeší se při revizi obchodů.
A to se vyplatí!
(Tento postup doporučuje pět z pěti mozkomorů)
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1