Coz jest tvrda realita denniho chleba osazenstva trpaslici pevnosti!Barbar321 wrote:To by mi jen ten rok trvalo přijít na to, co jak funguje![]()
To samozrejme take.Barbar321 wrote:Na druhou stranu bych se taky mohl podívat, jak hru hraje někdo jiný
Coz jest tvrda realita denniho chleba osazenstva trpaslici pevnosti!Barbar321 wrote:To by mi jen ten rok trvalo přijít na to, co jak funguje![]()
To samozrejme take.Barbar321 wrote:Na druhou stranu bych se taky mohl podívat, jak hru hraje někdo jiný
S Caehanem planujeme report formou deniku/zapisku/vzpominek/vypraveni.Desmond wrote:Já bych do toho klidně šel, DF není zas tak náročné, když už si zvyknete na dost specifické a poněkud těžkopádné ovládání, jediné co jsem doteď nepochopil je management armády.
Bude se psát nějaký log událostí a zajímavých okamžiků?
Klasická paladinská výprava, sakra Desmonde, to by sis moh ještě pamatovat!pavad wrote:S Caehanem planujeme report formou deniku/zapisku/vzpominek/vypraveni.Desmond wrote:Já bych do toho klidně šel, DF není zas tak náročné, když už si zvyknete na dost specifické a poněkud těžkopádné ovládání, jediné co jsem doteď nepochopil je management armády.
ad armada: To je jednoduche - narves trpaslikum do pracek neco co lze pouzit jako zbran, navesis na ne neco co lze povazovat za brneni... A vysles je do boje.
Jo?pavad wrote:S Caehanem planujeme report formou deniku/zapisku/vzpominek/vypraveni.Desmond wrote:Já bych do toho klidně šel, DF není zas tak náročné, když už si zvyknete na dost specifické a poněkud těžkopádné ovládání, jediné co jsem doteď nepochopil je management armády.
ad armada: To je jednoduche - narves trpaslikum do pracek neco co lze pouzit jako zbran, navesis na ne neco co lze povazovat za brneni... A vysles je do boje.
To tedy ne.KaTo wrote:Klasická paladinská výprava, sakra Desmonde, to by sis moh ještě pamatovat!![]()
![]()
A ja se tak tesil ze ty idiotske neumetely z prvni vypravy vytopim jak krysy! Nu, najde se jina ceste... *planuje stavbu padacich mostu*Caehan wrote:EDIT ...aha, tak na tomhle ledovci aquifer není.... musel bych přidat kus země...
Tos jej, Desmonde, vcera neslysel se zminovat ze krumpac na kopani je zbytecny luxus - ze zabali jen kus medene rudy, ze si trpaslici vykovou krumpac kdyz/az budou potrebovat...Desmond wrote:Jsem pro větší zábavu.
Ale nějaké dřevo přibal ke karavaně, ať máme dost dřeva na postele).
Edit : Nepřídávej. Myslím, že už to budeme mít dost obtížný i bez něj.
Nikdy neříkej nikdy...pavad wrote:A ja se tak tesil ze ty idiotske neumetely z prvni vypravy vytopim jak krysy! Nu, najde se jina ceste... *planuje stavbu padacich mostu*Caehan wrote:EDIT ...aha, tak na tomhle ledovci aquifer není.... musel bych přidat kus země...
Do hlavního menu se dostanes stisknutím Esc a nsledným opustěním pevnosti, nebo jejím uložením.Shaman88 wrote:Můžete mi dát přímo link na nějaký návod v češtině.
Zatím jsem to měl ve smyslu.
1) Zapnul jsem to.
2) Vytvořil jsem svět.
3) Nepochopil jsem ovládání.
4) Neuměl jsem to vypnout, ani jedno okno nemá křížek.