Černokněžník
Re: Černokněžník
Tak gratulace, šamane, po letech a letech snahy je konečně Tma opravdu opravená 
PUF!
Umm... přeci jen taková... "drobnost". Seslání temnoty vyhazuje z boje, charakter se stává flatfooted a popadaj všechny mody útoku (a obrany v něm). Ne uplně ideální zjištění u dexovýho charakteru při souboji s bossem 
PUF!
Vím o tom ale je to jedinná oprava která mě napadla, tohle je bohužel vedlejší efekt.kokosak wrote:Umm... přeci jen taková... "drobnost". Seslání temnoty vyhazuje z boje, charakter se stává flatfooted a popadaj všechny mody útoku (a obrany v něm). Ne uplně ideální zjištění u dexovýho charakteru při souboji s bossem
Tak je to aspoň dobrej nerf, jinak by to bylo děsně OP kombo.Shaman88 wrote: Vím o tom ale je to jedinná oprava která mě napadla, tohle je bohužel vedlejší efekt.
PUF!
Přijde mi že když nakouzlím temnotu tak se potom splaší všichni summoni a peti a hodlají mě pak zabít!
------------------ =^.^=
Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
bude tím že je to utočne kouzlo a tim že to začaruješ oni nevidi a tim na ně utočišNesQe wrote:Přijde mi že když nakouzlím temnotu tak se potom splaší všichni summoni a peti a hodlají mě pak zabít!
Last edited by Alrik on 21:23 23. Jan 2014, edited 1 time in total.
Hudba je náš život !http://www.youtube.com/watch?v=8aJyykNd0Ao!
Životy jsou jako kapky deště, některé dopadají přímo na vás, jiné prozmněnu vás míjí
Životy jsou jako kapky deště, některé dopadají přímo na vás, jiné prozmněnu vás míjí
ale ani se k němu nemusej přiblížit jen si položím dál od nich a letí po mě jak kdybych jim sáhla na večeři
Takhle ho nikdy nevyužiju
------------------ =^.^=
skovaváš jim jidloNesQe wrote:ale ani se k němu nemusej přiblížit jen si položím dál od nich a letí po mě jak kdybych jim sáhla na večeřiTakhle ho nikdy nevyužiju
Je fakt že temnota by asi neměla být útočné kouzlo.
Tak to zase ne.Shaman88 wrote:Je fakt že temnota by asi neměla být útočné kouzlo.
Jen si zkus presvedcit skupinku PC, ze to ze si jim seslal na halvu magickou cernotu je pro jejich dobro. A ani to nemusi byt paladinove...
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
*hodi po nich temnotu* pšt skovejte sepavad wrote:Tak to zase ne.Shaman88 wrote:Je fakt že temnota by asi neměla být útočné kouzlo.
Jen si zkus presvedcit skupinku PC, ze to ze si jim seslal na halvu magickou cernotu je pro jejich dobro. A ani to nemusi byt paladinove...
NWN jí za něj běžně považuje pokud vím. A upřímně ten 50% miss...Shaman88 wrote:Je fakt že temnota by asi neměla být útočné kouzlo.
.
Tak aspon vysvětlete summonům a petům mích společníků že to nechci ubližovat jim 
------------------ =^.^=
Temnota je útočné kouzlo..... navíc dost silné. její seslání lze brát jako agresi.
však to sem řikalKrysak wrote:Temnota je útočné kouzlo..... navíc dost silné. její seslání lze brát jako agresi.