Rejty wrote:Mne se ty statistiky nelibi, maximalne pro DM. Prijde mi to spis pro akcni server...
Myslim si že to bylo ode mě i Kucíka myšleno ze srandy )
Ale tebe by nebavilo koukat třeba kolikrát kdo umřel, pak z ničeho nic resnout server a za 10 minut se kouknout kolik přibylo?
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko"drakobijec a bijec drakobijců"- drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Sorrow wrote:Asi tak, cim vic sledovacu tim hur.Nebo chcete taky policejni stat jako na EQ?
A budem moct pouzivat kone s blikajicim majackem mezi usima? Jestli jo, tak do toho jdu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
kucik wrote:A budem moct pouzivat kone s blikajicim majackem mezi usima? Jestli jo, tak do toho jdu.
Ty vidíš jenom ty pozitiva, napřed tě budou peskovat stráže s blikacíma koňma a za chvíli bude stávka kněží a za každou návštěvu chrámu zaplatíš 30zl
si piš a po 17hod 90zl
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
Ale néé. To já budu peskovat ostatní. Zastavim někoho červenou plácačkou a ,,Pane běžče, spáchal jste dopravní přestupek, víte o tom? Běžel jste nepovolenou rychlostí. V obci je povoleno nanejvýš třicet kroků za minutu a vám jsem jich napočítal rovných pětačtyřicet. ... ano, jistě, můžem vám to dokázat." ukážu rychlokresbu s číslem 45 v dolním rohu ,,... ale samozřejmě že máme na kreslíře atest, má normovanou odchylku nanejvýš dva kroky. Tak co s tím uděláme?"
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Je to detail, ale tak jak se to porad opakuje, uz mi to trosku vadi. Takze ma prezdivka je Damian nebo LDamian.
Urcite zadny Damien nebo LDamien a to ani ten z hororu a antikristovi a uz vubec ne z te ruzovoucke kapely Damiens.
Nekam jsem to proste napsat musel.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Já spíš začínám mít problém s tím, najít si důvod, proč se zalogovat... jak nefachčí kraft, lektvary nikdo nechce, questy nejsou.... hm.... radši zkouším Europu Universalis III nebo Panzers... prostě nějak je to pořád o tom stejným, zkušenosti lezou pomalu, peníze sběrem nevydělám a a stahovat kůže neumím.... asi mám herní krizi....
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
Omlouvám se ....nejspíš chybka byla způsobena tím, že mi Tvá přezdívka vizuálně splynula s Darienem....to víš, jak má příspěvky v každý topicu, tak jsem se přehlédl.