Co Vám na Thalii vadí?

Napadá Vás něco?

Moderators: DM, WB

Radim
Bůh

Re: Co Vám na Thalii vadí?

Post by Radim »

Shaman88 wrote:Nové hráče to neodradí protože noví hráči nemají automaticky do spamu přístup. Musí se sami přidat do skupiny otrlí, stejně jako každý komu to vadí se může z té skupiny odebrat.
Drowové to mají automaticky bez přidání :mrgreen:
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Infra
Rytíř

Post by Infra »

Ne e, já tam nejsem :P
Ani tam nechci :)
Valghloth - "Darkness from the dark."

Elitní Kazišuk!
G-ladiator
Urozený

Post by G-ladiator »

Jsem pro to, aby se založilo speciální podforum na hádky. Rozhádaným se tam vytvoří topic, do nějž uvidí a budou moci přispívat jen oni a tým.

Jako extra forma trestu se jim může odepřít přístup do zbylých částí fora :D
Infra
Rytíř

Post by Infra »

Že lektvar ve stavu blicím nevyléčí absolutně nic, ve chvíli kdy to lowík nutně potřebuje, tak prostě zkape, protože npc s novou cool AI prostě neuteče, ani když přeběhne kilometry lokací...

Vůbec to omezení nechápu, když stejně se vyplatí pít litry těch nejslabších. Proč se to nenaváže na silnější a základní lektvary se nenechají normálně? Na epiku to stejně nikoho nezachrání.
Klidně bych to vložil na lektvary typu léčení za 4 HP.

Elitní Kazišuk!
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Infra wrote:Že lektvar ve stavu blicím nevyléčí absolutně nic, ve chvíli kdy to lowík nutně potřebuje, tak prostě zkape, protože npc s novou cool AI prostě neuteče, ani když přeběhne kilometry lokací...

Vůbec to omezení nechápu, když stejně se vyplatí pít litry těch nejslabších. Proč se to nenaváže na silnější a základní lektvary se nenechají normálně? Na epiku to stejně nikoho nezachrání.
Klidně bych to vložil na lektvary typu léčení za 4 HP.
Máš si založit postavu aby neměla 10 odolnost a něco vydržela.
Infra
Rytíř

Post by Infra »

To byla postava s vyšší odolností :? Jen prostě se člověk zažere do hry a zapomene sledovat ten výpis...

Alespoň ty meditace by se mohly zkrátit, ať člověk prostě nešetří všechno tak do extrému. To byl u mě důsledek šetření meditů. No.

Elitní Kazišuk!
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

Az uvidis frakcni boj treba dvou bardu na epiku (ano budoucnost), tak pochopis, proc to tam je :)
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
J.F.Payne
Ďábel

Post by J.F.Payne »

Já teda netuším, kolik jsi těch lektvarů musel vypít... já s tím nikdy problém neměl, a to si myslím, že jsem jich třeba 5-7 za medit určitě vypil. Odolnost 10.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Krysak
Bůh

Post by Krysak »

No zrovna s letvary si myslím, že žádný problém není, naopak jejich omezené využití je super. A limit není nijak nízký. Odolnost 12 válecník a dokazal jsem toho vyžahnout celekm dost.

Zapomínáš, že:
1. je celkem snadné zajistit si regenraci z předmětů
2. Lákárny léčí bez omezení - ja si kvuli tomu beru i skill healing, protoze proste bandaže jsou potřeba kvuli spolubojovníkům.

Lecení se mi tak jak je nastavené líbí, a to že se počítá léčení summona nejspíš do mého limitu jsem bral spíš jako systémový nástroj vytvážejícíc obdobné omezení pro wara jako maga, ne jako chybu:)-
pavad
Bůh

Post by pavad »

Krysak wrote:Lecení se mi tak jak je nastavené líbí, a to že se počítá léčení summona nejspíš do mého limitu jsem bral spíš jako systémový nástroj vytvážejícíc obdobné omezení pro wara jako maga, ne jako chybu:)-
Jako ze ten warr ma spoustu omezeni v porovnani s magem, ze? :)
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Krysak
Bůh

Post by Krysak »

pavad wrote:
Krysak wrote:Lecení se mi tak jak je nastavené líbí, a to že se počítá léčení summona nejspíš do mého limitu jsem bral spíš jako systémový nástroj vytvážejícíc obdobné omezení pro wara jako maga, ne jako chybu:)-
Jako ze ten warr ma spoustu omezeni v porovnani s magem, ze? :)

Hele zkrátit meditace a myslím, že by se ani nemuseli posilovat summoni.
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

1) Absence kněžích tam, kde dříve byli
2) Absence alternativních nebojových výdělků
3) A opět naprosto nedořešený systém bossů, aneb nasázíme jim prostě imky, protože jsme lenošní je nastavovat tak, aby se s nima dalo rozumně bojovat
.
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

Co je podle tebe rozumny boj s bossem? Dat mu smrtaka a zabit ho na kouzlo nebo ho zastunovat, vystrasit a umlatit ho nic nedelajiciho?
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Aby neměl imku na kde co, ale měl prostě zvedlý savy, staty, skilly na nějakou "abnormální" úroveň. Běžná postava by ho pak nesrazila skrz výcvik / výdrž (bojovník / mág), nešlo by útočit na mysl apod. Ale pokud máš postavu na vyšším lvlu, nebo máš nějaký lepší equip, tak ho můžeš dát i takhle vychytávkou rychlejc.
.
Krysak
Bůh

Post by Krysak »

Derken- wrote:Co je podle tebe rozumny boj s bossem? Dat mu smrtaka a zabit ho na kouzlo nebo ho zastunovat, vystrasit a umlatit ho nic nedelajiciho?

Myslím, že současní bossáaci jsou daleko lepší, než ti předchozí....

Asi vím, co nalk myslel ..... Boss by měl mít velkou disciplínu, ale měl by jít srazit..... atd.... Ale musela by to bt opravdu klika.
Post Reply