OPRAVENO: výluh z bylinek
OPRAVENO: výluh z bylinek
ve výpisu Elixíry s tebou nic nedělají přesto vyléčeno 9 hp + efekt imky na mysl (grafický pouze)
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Re: výluh z bylinek
To že s tebou nic nedělají bymělo být dobře, můžeš se jich přechlastat a pak je ti z nich blbě. Tahle hláška se vztahuje na nežádoucí účinky.
Na vyžádání.
Přečti si to ještě raz. Vypíše se to a přitom se i vyléčím zároveň.karolina wrote:To že s tebou nic nedělají bymělo být dobře, můžeš se jich přechlastat a pak je ti z nich blbě. Tahle hláška se vztahuje na nežádoucí účinky.
Ty si to přečti ještě jednou.Radim wrote:Přečti si to ještě raz. Vypíše se to a přitom se i vyléčím zároveň.karolina wrote:To že s tebou nic nedělají bymělo být dobře, můžeš se jich přechlastat a pak je ti z nich blbě. Tahle hláška se vztahuje na nežádoucí účinky.
Špatně jsem to popsal.
Fráze:"Elixíry s tebou nic nedělají" znamená že nejsi jimi přepitý, takže jich můžeš vypít ještě dost. Takže účinek tam má být.
Takže chybu vyvolal Shaman
cajk, beru zpět
Nebylo by lepší tedy ten popisek změnit třeba na "lektvary zatím nemají vedlejší účinky" nebo "lektvary dosud fungují" či "lektvar tě nezabil" atd.?Shaman88 wrote:Ty si to přečti ještě jednou.Radim wrote:Přečti si to ještě raz. Vypíše se to a přitom se i vyléčím zároveň.karolina wrote:To že s tebou nic nedělají bymělo být dobře, můžeš se jich přechlastat a pak je ti z nich blbě. Tahle hláška se vztahuje na nežádoucí účinky.
Špatně jsem to popsal.
Fráze:"Elixíry s tebou nic nedělají" znamená že nejsi jimi přepitý, takže jich můžeš vypít ještě dost. Takže účinek tam má být.
Fráze "elixíry s tebou nic nedělají" mě poprvé stejně tak zarazila a divil jsem se, že lektvar funguje, když dle toho, jak se dá snadno věta pochopit by lektvar nic dělat neměl?
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii