Mám dotaz ohledně itemů, popřípadě nastavení. Třeba to je ok, ale vycházím z toho, jak tomu bylo na ST.
Prvotní srovnání je to, že na St jsem u dobrodruha nacházel hodně itemů s cenou 500.000+ .. Tady se mi to snad ještě nepoštěstilo.
Druhotné je takové, že na ST jsem narazil na minimum itemů co by byly lvl 30+. Na NT na ně narážím daleko častěji.
Na NT například fullplate stojí 24k (nulkový). Na ST tak drahý nebyl.
Shrnutí je tedy takové, že to na mě působí tak, že aktuálně jsou u itemů zvednuté lvl a zaroven snížená cena, minimalne u těch itemů +4/+5. Naopak u základních itemů je ta cena rapidně navýšena.
Co se týče itemů +1/+2 - tam se mi ceny zdají obdobné jako na ST.
Je to tak správně?
Srovnávám to taky s tím že například na ST náklady na +5zbroj byly 190k, z craftu. Pokad se kupovala v obchode byla dražší. Na NT se dá sehnat za 148k.
Luk na screenu je +3, ma pohlceni +2/10 ale je od 33.lvl. Na takovém lvl si myslím že je nevyužitelný a každý už bude mít luk +5.
Přikládám tyto itemy s cenami.
ZAZNAMENÁNO: Itemy a ceny
- -darkvision-
- Bůh
ZAZNAMENÁNO: Itemy a ceny
Last edited by -darkvision- on 17:14 17. Feb 2014, edited 1 time in total.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Re: Itemy a ceny
Problém je v ceně základních holých itemů bez magických vlastností, jsou předražené.
Vedoucí týmu Thalie
Pohlcení a vlastnosti s TO hrozně zvedají ILR itemům. Otázkou je, jestli to má smysl... dobrdruh právě prochází revizí.
Na vyžádání.
Zakoupeno v krámku, nechtěně to tam prodal jiný hráč a už neměl na výkup.
Rukavičky jsou jasně ze standart NWN, vo tom žádná, na druhou stranu ve hře chrániče na AC jsou a +5 zbroj už jsem ve hře v krámu taky viděl. Takže můžu si je nechat? Nemůžu? Mám je vyhodit do koše? Prodat?
Rukavičky jsou jasně ze standart NWN, vo tom žádná, na druhou stranu ve hře chrániče na AC jsou a +5 zbroj už jsem ve hře v krámu taky viděl. Takže můžu si je nechat? Nemůžu? Mám je vyhodit do koše? Prodat?
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1