xyz wrote:Když se chováš tak že následkem toho chování je smrt, tak se nediv že zemřes.
Já se nedivím, že zemřela. Ale do té situace se dostala nedobrovolně. Jasně, mohl jsem si říct - aha, ted se moje postava bude chovat tak, jak by se asi zachovala ta mladá elfka, který před očima týraj její lásku - a nebo se budu chovat tak, abych nepřišel o postavu, a budu se chovat naprosto nesmyslně v rozporu s přesvědčením, historií, chováním postavy.
Vidět ty vaše zmetky z dálky - zdaleka se jim vyhnu. ale když mne vtáhnete do bitky a pak chcete, abych jako byla hodná holka - fakt si myslíš, že mi tím dávate šanci???? Fakt jako super...
Ale jak říkám - to není chyba zákeřných duergarů - to je chyba systému tak - jak je z vůle "boží" nastaven a já prostě nemůžu nehrát svou postavu, jen aby přežila. A proto ji už nebudu hrát vůbec, jestliže je běžné, že se po celém serveru mohou pohybovat tlupy naboostovaných číhajících drowů a duergarů. A pohybují. Takhle brzy všichni skončí, protože povrch jednotný není, nebude, hraje na něm pár hráčů a podtemno prostě zvítězí .