Ještě ti odpovím - tady přeci nejde o nějaký zákaz soubojů nebo aby jedni hráli dole a druzí nahoře - tady jde o to, jak funguje princip postihu za smrt. Nic nemůžeš získat, všechno můžeš ztratit. To celé vede k tomu, že z bojů hráče proti hráče mají radost jen ti, kteří si postavy jednak cíleně staví pro tento boj, jednak jsou na hodně vysoké úrovni.xyz wrote:To máš blbý!![]()
K čemu by pak bylo podtemno? My bysme hráli dole a vy nahoře a každej by byl spokojenej?
Všichni ostatní se dostávají pod tlak okolností a stávají se herními rukojmími postav, jakou máš třeba ty. Je sice faktická pravda, že by teda moje postava mohla sedět 12 hodin za zdmi města - ale k čemu mi je taková hra, ve které - nemaje PVP orinetovanou postavu, musím sedět za zdmi jako pecka nebo riskovat, že si se mnou někdo bude hrát jako kočka s myší?
Proč jste tam asi byli, schováni v invisu? Čekali jsme na nějaké hráče, kteří půjdou kolem, abyste je mohli ze zálohy přepadnout a bezvadně si užít hru. Ale jste si jistý, že si stejně tak užijou hru ti, které přepadnete??
Ne a to je ten nepoměr. To je to, co mne na tom prostě sere. Měli jste všechny karty v rukách a z vašeho pohledu to logicky musela být zábava. Mne by skutečně zajímal nezávislý, objektivní statistický údaj - kolik hráčů na povrchu by se na našem místě skutečně bavilo - adekvátně tomu, jak jste se bavili vy. A nejde vůbec o to, jestli tam došlo ke smrti nebo nedošlo. A kolik jich to v budoucnu bude bavit. Už teď jich je pět a půl, co tu hrajou.