Daanri wrote:Hraci nemaju o Q zajem vobec, ci uz v hre alebo na fore po dohovore, cest vynimkam. Co sa tyka toho ucednika, je tam zakladne info. Neni to inzerat v novinach o pracu, kto ma zajem si zisti viac, kto nie tak bohuzial. Kedze DM nemoze byt v hre nonstop preto je tam napisane "ak ma nezastihnete v hre reagovat do PM", ale ako vravim ziadne odozva, lebo by to asi zdrziavalo od expenia. Ono lahsie ako nieco riesit je vypisovat na fore a stazovat sa, preco to neni takto alebo takto. Si pamatam, ze ked som este hraval, tiez DM nemali vela casu, ale stacilo dat dokopy aspon 3-4 hracov a islo sa na vypravu. Ale dolezity bol zaujem a snaha, ale pokial nie je snaha od hracov nemoze byt snaha od DM.
Jsem vlezl na forum kvůli sekci Poděkování, co mi chodí ještě do pošty a nedalo mi se nepodívat....
Aha, takže hráči nemaj o questy zájem... takže já jsem byl asi neviditelnej. Nejdřív jsem otravoval po icq kde kterého DM s tím, aby se něco dělo u druidů, dával jsem najevo ve hře i po icq zájem o osobní quest, psal jsem na foru pořád, že mi chybí questy - a nemám zájem. Já teda nevím, jak to funguje tady, ale to se má poslat písemná žádost ke konkrétnímu questu? Když jsem dělal questaře já a určitě, když ho dělal i Damián, tak jsme věděli, kteří hráči se rádi účastněj questů a jim jsme postavili "do cesty" nějakou kontaktní osobu a čekali jsme, jestli zareagujou.
Připadá mi doslova ponižující říkat si o quest přes PJ kanál nebo nějak jinak, mám mít na hlavě čepici "free for quest"? Xkrát jsem oslovoval do družiny arcidruida, jako druidka jsem se nemohla motat do každé záležitosti, která se odehrává bůhví kde, ale příležitostí bylo hafo. Poslední quest, co jsem zažil byl, když jsem si doslova vydyndal uvedení do kruhu druidů a to je už sakra daleko.
Tak at mi někdo řekne, kde je jako chyba. Na jedné straně hráči, co chtěj questy, na druhý straně zjevně questama oplývající DM a přitom se jaksi nic neuskuteční, protože se nemůžeme dohodnout, kdo jako za kým přijde?
Rejty tady pořád píše - kecama na foru se nic nevydobude - a co má jako vydobývat ještě nedospělá ušmudlaná elfka? Je ráda, že našla azyl v druidském kruhu, pořád tam prudila do arcidrudida, že se blíží drowi a je třeba postavit hlídky..... kde koho potkala v lese, toho zburcovala. Přišel za mnou někdy někdo v převleku za druida s úkolem od arcidruida? Nic.
to se fakt má napsat do PJ: zdravím, jsem v Ivory u vody a jsem ready for quest?
Nic, už je to pasé.