Samozřejmě že jo.. tak jak to píše Radim.Nalkanar wrote: Bylo to snad na ST jinak?
Jízdní zvěř
Re: Jízdní zvěř
Na koních by nemělo jít jezdit v městských interiérech a v dungeonech. Tak jsem to nastavoval, jen se musí vychytat mouchy, aby to opravdu tak fungovalo.
Vedoucí týmu Thalie
- Dark_Sidius
- Šlechtic
Na koni lze opět meditovat a spát, postava není z koně v interiéru shozena na zem, elfovi na koni padá róba do země a má prázdné tělo - před několika dny to fungovalo dobře.
Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
Stejná róba fungovala a teď nefunguje?Dark_Sidius wrote: elfovi na koni padá róba do země a má prázdné tělo - před několika dny to fungovalo dobře.
Na vyžádání.
- Dark_Sidius
- Šlechtic
Ano.karolina wrote:Stejná róba fungovala a teď nefunguje?Dark_Sidius wrote: elfovi na koni padá róba do země a má prázdné tělo - před několika dny to fungovalo dobře.
Gerda Rudá
K lagům u mountů
Grafiku si stahovat ani moc nemusíte, moc to nepomůže. Ve chvíli kdy se k někomu přiblíží postava na mountu, načtou se mu do kešky animace a právě to způsobuje několikasekundový lag. Pravděpodobně by pomohl SSD disk.
Grafiku si stahovat ani moc nemusíte, moc to nepomůže. Ve chvíli kdy se k někomu přiblíží postava na mountu, načtou se mu do kešky animace a právě to způsobuje několikasekundový lag. Pravděpodobně by pomohl SSD disk.
K té róbě: potřebuju screen (PM) róby, která to dělá, ať to přímo na ní můžu testnout. Když to zkouším s random róbama, zjišťuju, že některé mají jízdní model, jiné ne. Jsi si jist, že to je fakt ta samá róba a ne jen jiná, která na koni nejede?Dark_Sidius wrote:Na koni lze opět meditovat a spát, postava není z koně v interiéru shozena na zem, elfovi na koni padá róba do země a má prázdné tělo - před několika dny to fungovalo dobře.
Až mi ji pošleš, zkusím, co to udělá se starýma hakama.
Zbytek dnes opravím. Ještěže nedělám v CERNu, nemohli by tam jezdit na koni.
Edit: opraveno: spánek, meditace, slezení v interieru.
- Dark_Sidius
- Šlechtic
Příkazem Individual mount róba funguje, příkazem Party mount ne.
Stále lze jezdit v interiéru.
Stále lze jezdit v interiéru.
Gerda Rudá
Opraveno, ozkoušeno. Můžete hledat další bugy.
Relog na koni nevrátí smlouvě použití, takže to chce medit. Opravím.
(A jsem zvědavej, jestli bude fungovat umření na koni. Vyzkouším příště s DM.)
Relog na koni nevrátí smlouvě použití, takže to chce medit. Opravím.
(A jsem zvědavej, jestli bude fungovat umření na koni. Vyzkouším příště s DM.)
Dnes jsem naklikl "osedlání" a namísto nástupu na mounta můj duergar vzal svého vrrka sekerou.
Každopádně to téměř mrtev přežil.
Použil jsem "osedlání" podruhé a tentokráte již na téměř mrtvého vrrka můj duergar nasedl.
Po "sesedlání" z vrrka byl vrrk vyléčen, tedy "nezraněn".
Tak jsem si říkal, jestli náhodou někdo nebude zneužívat mounta jako summona a osedláváním ho léčit...
(Vrrk odzkoušen v boji proti vyvrhelům a vcelku ty nízké vytřískal s prstem v nose - chci říct v čumáčku)
Každopádně to téměř mrtev přežil.
Použil jsem "osedlání" podruhé a tentokráte již na téměř mrtvého vrrka můj duergar nasedl.
Po "sesedlání" z vrrka byl vrrk vyléčen, tedy "nezraněn".
Tak jsem si říkal, jestli náhodou někdo nebude zneužívat mounta jako summona a osedláváním ho léčit...
(Vrrk odzkoušen v boji proti vyvrhelům a vcelku ty nízké vytřískal s prstem v nose - chci říct v čumáčku)
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Summoning + sesedání zohledňuje hp.
Sílu mountů neřeším. Rejty.
Sílu mountů neřeším. Rejty.
A je to tady mounty navázat na nějaký lvl a je to....
Je to sisce maličkost a ani si nepamatuju, jestli se to tu už i řešilo, ale při sednutí na jízdní zvíře se změní hlava postavy. Když sesedne, je zase hlava normální
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii