Tenhle CD key se uz na tomto serveru pouziva
Tenhle CD key se uz na tomto serveru pouziva
mam problemik prave som sa chcel pripojit na Thaliu ked ma prekvapilo hlasenie ze moj CD key sa uz na tomto serveri pouziva a tak ma nepripoji...tak to je divne ze ked mam registrovany CD key tak ho moze este niekto iny pouzivat,doteraz to slo bez problemov... tak co teraz??? Viem ze si mozem vygenerovat novy CD key a zapisat ho do nwncdkey.ini a potom generovat novy verejny CD key ktory potom zapisem na Thalii ale preco to mam kua robit ja ked nie som na vine...

Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
Re: Tenhle CD key se uz na tomto serveru pouziva
Igor na to koukne. Teď už to jde dohledat.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
nemyslel jsem ze budete taky rychly hehe
uz som to zmenil uvidim ci to pojde ale mam odlozene stare cd kluce tak uvidime

Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Jo vyzera ze uz ti ide
aj tak diky za snahu pani

Přišel sem z hospody, ještě sem na to nekouk 
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.