Tenhle CD key se uz na tomto serveru pouziva

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Hacanus
Obyvatel

Tenhle CD key se uz na tomto serveru pouziva

Post by Hacanus »

mam problemik prave som sa chcel pripojit na Thaliu ked ma prekvapilo hlasenie ze moj CD key sa uz na tomto serveri pouziva a tak ma nepripoji...tak to je divne ze ked mam registrovany CD key tak ho moze este niekto iny pouzivat,doteraz to slo bez problemov... tak co teraz??? Viem ze si mozem vygenerovat novy CD key a zapisat ho do nwncdkey.ini a potom generovat novy verejny CD key ktory potom zapisem na Thalii ale preco to mam kua robit ja ked nie som na vine... :?: :?: :?
Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
kucik
Temnota

Re: Tenhle CD key se uz na tomto serveru pouziva

Post by kucik »

Igor na to koukne. Teď už to jde dohledat.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Hacanus
Obyvatel

Post by Hacanus »

nemyslel jsem ze budete taky rychly hehe :D :D uz som to zmenil uvidim ci to pojde ale mam odlozene stare cd kluce tak uvidime :shock: :shock:
Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
Hacanus
Obyvatel

Post by Hacanus »

Jo vyzera ze uz ti ide :D :D :D aj tak diky za snahu pani :D :D
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

Přišel sem z hospody, ještě sem na to nekouk :D
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Locked