Potvrzuju. To není změna k lepšímu.Krysak wrote:Tak mé krátké pozorování časovek.
Vypada to ze tiknutí časovek je delěí než jedna minuta cca 2 minuty a deset vteřin. Takže v první fázi drobné zvýšení je kompenzováno velkým poklesem v konečném důsledku. Rekl bych, že časovky zase o něco klesly. To jsem zvedav, kam klesnou dál:D.
VYŘEŠENO: Časové expíky
VYŘEŠENO: Časové expíky
PUF!
Re: Časové expíky
Návrh časových XP základní.
Koncept vychází z toho, že expení se zpomalilo na potvorách, ale podle mne by nemělo být klesající tak brutálně na časovkách.
1. jednotiknutí časovek bude 1 minuta
2. hodnocení úroně rp nelze posuzovat počtem účastníků, ale kvůli motiaci k partám navrhuji růst omezit počtem 4
3. Funkce časovek = +(50 - lvl)*(1+(počet členů-1)*25)/100)
Lvl 40, 4 clenové 17xp/min, samotnej 10
Lvl 1, 4 členové 85 xp/min, samotnej 49
Lvl 20 4 členové 52 xp/min, samotnej 30
Moc bych na tom být GM týmem nepřemýšlel a nasadil to. Víc hlav, málo rozumu.....Do neděle bych vám udělal lepší funkci, ale tahle už je ted lepší, než cokoliv, co bylo nasazeno.
Edit: deset členů je nepřápustých, tvořily by se jen tlupy za účelem lovu XP, smysluplná interakce vzniká při max 4 lidech, pak už jsou to jen lovci XP.
Koncept vychází z toho, že expení se zpomalilo na potvorách, ale podle mne by nemělo být klesající tak brutálně na časovkách.
1. jednotiknutí časovek bude 1 minuta
2. hodnocení úroně rp nelze posuzovat počtem účastníků, ale kvůli motiaci k partám navrhuji růst omezit počtem 4
3. Funkce časovek = +(50 - lvl)*(1+(počet členů-1)*25)/100)
Lvl 40, 4 clenové 17xp/min, samotnej 10
Lvl 1, 4 členové 85 xp/min, samotnej 49
Lvl 20 4 členové 52 xp/min, samotnej 30
Moc bych na tom být GM týmem nepřemýšlel a nasadil to. Víc hlav, málo rozumu.....Do neděle bych vám udělal lepší funkci, ale tahle už je ted lepší, než cokoliv, co bylo nasazeno.
Edit: deset členů je nepřápustých, tvořily by se jen tlupy za účelem lovu XP, smysluplná interakce vzniká při max 4 lidech, pak už jsou to jen lovci XP.
Last edited by Krysak on 18:38 22. Apr 2014, edited 1 time in total.
Re: Časové expíky
Mi přijde rozumný. I když bych radši viděl časovky statický.
Edit: a max imum omezení bych viděl spíš na 10, aby byla motivace k hromadnejm akcím.
Edit: a max imum omezení bych viděl spíš na 10, aby byla motivace k hromadnejm akcím.
PUF!