Ak narazas na moj odchod tak to sa fakt nedalo, chvilku som sa aj chcel rozlucit, ale ked som zastavil a vy uz ste pomaly boli u isilskej pevnosti 50 metrov predomnou tak som sa nato vykaslal.Jachym wrote: Já byl zvyklý že když někdo přišel do stávající družiny tak napsal alespoň jedno slovo do družiny //Ahoj , kdo chtěl odpověděl teelem. Když se ale někdo rychle odpojil z družiny tak alespoň něco napsal někomu z družiny - Sory jdu jinam atd atd. Ale tady nic vůbec nic , jaksi mi chybí taková ta kamarádská pohoda jako jsem zažil na jiných serverech .
Dalsia vec, bol by som rad ak by ste vy "plysaci" niekedy ocenili aj ine pokusy o hru nez "radodajka" (kazdy s kazdym). Vacsina ludi co aktivne hraju somnou v Pasti hraju samotarov a vyvrhelov tak berte v hre ohlad aj nato ak vam to nedojde ako postavam.
k teme : Mna napriklad dostalo ked som viedol rozhovor s nemenovanou postavou v isilskej pevnosti :
X : co mas s nohou ?
Sigurd : tak za prve to neni noha, za druhe ti potom nic neni.
X : jezis, tak sorry ze sem se ptal.
(vsetko IC)
Dost drsne je tiez to ze kazdy sprosty bojovnik pozna kazdu bestiu a kazdu vec na svete. Ked vidim velkeho ohinveho obra v opustenom dole ktory je jediny na celom svete a nahodou nanho narazim tak je celkom odveci napisat spolubojovnikovi : kukaj ohnivy elemental.