Nejsilnější povolání

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Podle mě je nejsilnější

mág
8
44%
zaklínač
5
28%
hraničář
0
No votes
druid
0
No votes
klerik
3
17%
zloděj
0
No votes
barbar
0
No votes
bojovník
2
11%
bard
0
No votes
paladin
0
No votes

Total votes: 18

igor
Libovej frajírek

Nejsilnější povolání

Post by igor »

Protože tu neni žádnej příspěvek, tak tu založim nějakej flame :twisted:

Jaký si myslíte že je nejsilnější povolání a proč?

Podle mě mág, ze začátku je to s nim sice těžký, ale na vyššim levelu je skoro neporazitelnej - má boosty, imky, kouzla... no hned po něm je asi klerik :-) Tak a jdem se dohadovat :D
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
pepa48
Šlechtic

Post by pepa48 »

Podle me se to neda rict takhle vseobecne nejsilnejsi... kazdy ma svy pro a proti, a taky je rozdil mezi obycejnyma potvorama a CvC. No hlasoval jsem pro zaklinace, ale takovej klerik nebo druid je taky dost silny povolani.
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Re: Nejsilnější povolání

Post by Rejty »

Podle me jednoznacne zaklinac. Ma vice kouzel nez mag a je pripraveny stale, jelikoz si voli, co prave sesle. Pak je po nem ten klerik, za nim druid a nekde dal ostatni povolani...

Ale proc takoveho diskuze, prece kazdy hraje ciste RP postavu a o silu nejde, ne? :lol:
Vedoucí týmu Thalie
Theo
Měšťan

Post by Theo »

JEDNOZNACNE ZAKLINAC, totalne delostrelectvo, ma vse co ma mag, mag se muze strcit nekam. :evil: .... :D :D :D :D
Last edited by Theo on 11:32 01. May 2007, edited 1 time in total.
Daanri
Čestný člen týmu Thalie

Post by Daanri »

No fuuuuj PGcka :lol: :lol: :lol:

No najlepsi je urcite carodej. Ked si pripravi kuzla nema proti nemu nikto sancu. Ked ho vsak niekto chyti nepripraveneho tak zas carodej sa na nic nezmoze. :wink:
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Kdyz ho nekdo stihne nepripravenyho, tak si nahodi utociste a nebo timestop, kterej ma urcite dycky v zasobe a usmazi ho :lol: :lol: :lol:
Vedoucí týmu Thalie
Daanri
Čestný člen týmu Thalie

Post by Daanri »

Radsej by tu mala byt diskuse jak hrat spravne RP. To by bol flame. :lol: :lol: :lol:

(E.Hubbard)

Today, we face.
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

Rejty: přesně tak... byl sem jednou za Adriose s Bumbrlikem v aréně, Bumbrlík asi na 12. a já na 17. dal si útočiště a já jen koukal jak se nakouzluje, nakonec neviditelnost a z druhýho rohu na mě začly lítat kouzla - bez šance. :?
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
pepa48
Šlechtic

Post by pepa48 »

Carodej je na druhou stranu od zaklinace univerzalnejsi... ma daleko vetsi vyber kouzel takze se muze pripravit na spoustu situaci...
Daanri
Čestný člen týmu Thalie

Post by Daanri »

Podla mna najvacsia sila je tak ci tak v druzine ked sa povolania a jednotlive postavy pekne doplnuju.

(E.Hubbard)

Today, we face.
Kiri
Velmistr

Post by Kiri »

hh lidi, ste vsici hloupi :D:D:D:D:D:D LOL, carodej muj je nejvetsi chudak a potrebuje soupnout aspon na 35lvl, aby ho nezabila kde jaka kravina...a taky nejaka vyhra v loterii by bodla, ale to by uz nebylo ono...je fuk kdo je jak silnej a neni...jde prece o to nebejt polobuh Herkules, ale kazdej jim bejt chce, mit nedokonalou postavicku se mi zda lepsi nez mit uplne dokonalou a nejlepsi, pak zni udelat NPC a zacit znova od zacatku...ale takovej vypatlanej barbar je asi dost silnej, potka vycerpanyho carodeje na ceste domu za odpocinkem, foukne svuj hnusnej prohnilej dech a mag zdechne, nestihne ani jedno kouzlo, pac civi do zeme a nevsimne si ani mega sekery na rameni nejakyho halamy :D:D:D:D

a pak sem nasranej a nadavm na vsechny kolem, hazu pantofle po zdi a kricim jak ten malej nemcour, akorat od klavesnice musim jit rychle pryc - byla draha amam ji rad, ale kdyz to nekoho chytne... :twisted:
Last edited by Kiri on 11:41 01. May 2007, edited 1 time in total.
Theo
Měšťan

Post by Theo »

Mozna je carodej univerzalnejsi, ale to vyzera tak ze ak nevite KDE dete tak vse je lepsi od maga. Zaklinac vtedy exceluje. Az ked vite KDE dete a dete na jistotu (vid DM :lol: ) tak vtedy ma mag tou SILU, kterou tu ospevujete :lol: .
Žorž
Čestný člen týmu Thalie

MÁK!

Post by Žorž »

Jistěže vše, co dokáže dělat různobarevná světýlka, aniž k tomu potřebovalo křesadlo, troud, pochodeň a potravinářské barvivo. :wink:

"Spravedlnost" by jedině nastala, kdyby VŮBEC neexistovala podpora různých přítelíčků a povolaných, leda jen těch knižních, a pak by nebylo na koho házet všchny ty prskavky. A konečně by potřebovali poctivé žoldáky nebo sedláky na eskortu z jedné magické věže do druhé. :D

Ale pssst....moc bych to tady nerozšiřoval. Třeba samotní kouzelníci ještě neví, jak moc jsou mocní, tak jim to nebudeme říkat, ne?

Vážně: Pokud mluvíme o základních povolání, mám za to, že s trochou píle je mág opravdu nejsilnější. Když tedy neuvažujeme šílené kombinace jako kněz/bojovník.
Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Kiri
Velmistr

Post by Kiri »

Najiva asi sprazim, az dostanu zpet svoji uhl mistra ohne, ja chudak uz do dungu chodim jenom s mocnyma (krapet mensi moznost ze hebnu), ale i tak mi to neda a za cenu smrti a ztraty XPu (nejvic mi stvou zlataky, ktery se nahanej tezce), musim vyskouset co jak na co funguje...Igor potvrdi
Theo
Měšťan

Post by Theo »

Nojo na kombinace sme zapomneli :D:D zlodej/SD, bojovnik4/klerik+

:D:D:D
Locked