CO VAM NA THALII CHYBI?
Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
Není jednodušší, aby si ten krumpáč nechal hráč udělat na míru?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Není, neboť můj KOPR bude trvat dlouho.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
A co je přidat jenom do craftu ?
No, asi takhle... craft dělá jenom nomis.. myslíš, že má málo práce?Zeerit wrote:A co je přidat jenom do craftu ?
Na vyžádání.
Řekl jsem snad něco takovýho ? Mě jsou ty krumpáče uplně u vetešníka, ale přijde mi to víc logické, než mít sortiment magických krumpáčů u prodejce zbraní.
ok, o práci s popisky méně.
KDVP
Vite jak oddelaval ten desnej kopec na zacatku lokace Zatopenne tunely 1 ?Tak uplne stejnej je vedle ty lokace z leva, jak tam jsou rybari nesel by taky oddelat?
Nešel, protože v tomhle tilesetu nejde udělat stoupání jinak než přes ten kopec, takže by se musela lokace buď udělat kompletně znova v novém tilesetu, nebo by to musela být placka.May wrote:Vite jak oddelaval ten desnej kopec na zacatku lokace Zatopenne tunely 1 ?Tak uplne stejnej je vedle ty lokace z leva, jak tam jsou rybari nesel by taky oddelat?
Vedoucí týmu Thalie
Ja osobne bych tu lokaci brala i placatou furt se tam nosej baliky a je to otrava a desny zdrzeni.Rejty wrote:Nešel, protože v tomhle tilesetu nejde udělat stoupání jinak než přes ten kopec, takže by se musela lokace buď udělat kompletně znova v novém tilesetu, nebo by to musela být placka.May wrote:Vite jak oddelaval ten desnej kopec na zacatku lokace Zatopenne tunely 1 ?Tak uplne stejnej je vedle ty lokace z leva, jak tam jsou rybari nesel by taky oddelat?
Ja osobne bych tu lokaci brala i placatou furt se tam nosej baliky a je to otrava a desny zdrzeni.Rejty wrote:Nešel, protože v tomhle tilesetu nejde udělat stoupání jinak než přes ten kopec, takže by se musela lokace buď udělat kompletně znova v novém tilesetu, nebo by to musela být placka.May wrote:Vite jak oddelaval ten desnej kopec na zacatku lokace Zatopenne tunely 1 ?Tak uplne stejnej je vedle ty lokace z leva, jak tam jsou rybari nesel by taky oddelat?
Spíš než placku (která opravdu není tak zajímavá) bych se v této lokaci přimlouval za rozšíření "náhorní plošiny" v některých místech. Myslím, že dva úseky jsou natolik úzké, že se tam postava zasekává o nějaké terénní výstupkyMay wrote: Ja osobne bych tu lokaci brala i placatou furt se tam nosej baliky a je to otrava a desny zdrzeni.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Vnukl si mi nápad.Barbar321 wrote:Spíš než placku (která opravdu není tak zajímavá) bych se v této lokaci přimlouval za rozšíření "náhorní plošiny" v některých místech. Myslím, že dva úseky jsou natolik úzké, že se tam postava zasekává o nějaké terénní výstupkyMay wrote: Ja osobne bych tu lokaci brala i placatou furt se tam nosej baliky a je to otrava a desny zdrzeni.
Ta mapa má nějaký smysl a rozvržení. Nemůžeš jen tak přidat krátkou lokaci, která ti povede na jiný kvadrant podtemna.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Byl to jen nápad...Derken- wrote:Ta mapa má nějaký smysl a rozvržení. Nemůžeš jen tak přidat krátkou lokaci, která ti povede na jiný kvadrant podtemna.
Plus je jeste jeden je na konci ty lokace Zatopeny 1 a dalsi v Zatopenych 2. Je to desnej vopruz. Zdrhat tamtadma pri nejaky bitce jako lowbik je jista smrt, potes koste bejt to pvp, to bych rozkousala klavesnici : )May wrote:Vite jak oddelaval ten desnej kopec na zacatku lokace Zatopenne tunely 1 ?Tak uplne stejnej je vedle ty lokace z leva, jak tam jsou rybari nesel by taky oddelat?
Jak rika Barbar, postava se tam furt zasekava, z toho kopce je jedna jedina spravna cesta, ktera se da naucit, ale clovek na ni i tak stravi pitomych 20s (prumerne s jednim, dvema zaseky) i presto ze je to vzdalenost, co se da sebehnout za 5.
Pokad by tohle slo predelat na jakejkoliv jinej teren, byla by nas tak pulka podtemna vdecna : )