Pokec o oblíbených filmech a seriálech

Cokoliv co vás napadne.

Moderators: DM, WB

Puxina
Bůh

Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech

Post by Puxina »

Pohodová scifi odechovka :) http://www.csfd.cz/film/320638-strazci-galaxie/

Je to sice děsná újetárna, ale ty legrační hlášky tam stojí za to, hlavně zábavný mýval Rocketman a jeho společník Groot.

Pobavilo mě, že se tam objevil i Stan Lee, který se vlastně ukázal i v X-men. :)
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
kokosak
Ďábel

Post by kokosak »

Puxina wrote:Pobavilo mě, že se tam objevil i Stan Lee, který se vlastně ukázal i v X-men. :)
Má cameo v každym filmu se svejma hrdinama, od Spidermana po Avengery ;)
PUF!
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

kokosak wrote:
Puxina wrote:Pobavilo mě, že se tam objevil i Stan Lee, který se vlastně ukázal i v X-men. :)
Jo ty já právě ještě neviděl, tak to nevím :). Ale na ty Avengers mrknu.

Ale u X-men Budoucí minulost nějak nechápu co tam dělá ten Xavier, když toho přece zabila Jean v Posledním vzdoru a Magneton přišel o své schopnosti. Asi se ten třetí díl nějak vymyká no, je to fantasy a sci-fi, takže budiž, vše je možné :).
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

G-ladiator
Urozený

Post by G-ladiator »

Puxina wrote:
kokosak wrote:
Jo ty já právě ještě neviděl, tak to nevím :). Ale na ty Avengers mrknu.

Ale u X-men Budoucí minulost nějak nechápu co tam dělá ten Xavier, když toho přece zabila Jean v Posledním vzdoru a Magneton přišel o své schopnosti. Asi se ten třetí díl nějak vymyká no, je to fantasy, takže budiž, vše je možné :).
Myslím, že v tom díle, kde je "zabit" je after-credits scéna, kde se ukáže, že není tak úplně mrtvý. Ve filmu také mluví o tom, zda by bylo morální využít tělo člověka ve vegetativním stavu k uchování vědomí člověka, který umírá fyzicky. Možná to psolu souvisí. Ale proč vypadá furt stejně, to nevím. Asi byla ta osoba ve vegetativním stavu jeho identické dvojče, o kterém nikdo nikdy nemluvil a schovávali ho ve sklepě.
Infra
Rytíř

Post by Infra »

Slátanina no.
Valghloth - "Darkness from the dark."

Elitní Kazišuk!
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Nejsem až tak znalý komiksů o X-Menech, ale tak jak znám obecně komiksy, tak je možné, že se film snaží zkombinovat alternativní vesmíry X-Menů. Ale sám jsem to neviděl, protože se mi to nelíbí, tak nevím, na co se vyloženě odkazují. Z traileru mi přišlo, že to navazuje na First Class a snaží se to tou cestou do minulosti dosáhnout toho, aby existoval děj z původních třech filmů.
.
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

G-ladiator wrote: Myslím, že v tom díle, kde je "zabit" je after-credits scéna, kde se ukáže, že není tak úplně mrtvý. Ve filmu také mluví o tom, zda by bylo morální využít tělo člověka ve vegetativním stavu k uchování vědomí člověka, který umírá fyzicky. Možná to psolu souvisí. Ale proč vypadá furt stejně, to nevím. Asi byla ta osoba ve vegetativním stavu jeho identické dvojče, o kterém nikdo nikdy nemluvil a schovávali ho ve sklepě.
Jo no, to jsem viděl. Ted jsem četl v diskuzi že to , přesně jak píšeš ty, nejspíš bylo jeho dvojče, do kterého přenesl svou mysl.

A ten poslední díl svým dějem změnil časovou linku, takže díky tomu znovu žila i Jean a Kyklop.

No těším se na rok 2016 a další díl Apocalypse, snad se tam objeví ten nejsilnější mutant, co byl na konci Budoucí minulosti :). A zase se těšit na Mystique :roll:

Jachym
Rytíř

Post by Jachym »

Nedávno jsem si stáhnul tento film a líbil se mi http://www.uloz.to/x2QtBFjJ/cesta-do-pa ... &_fid=d0r8
Menhiri Dierta
Caehan
Bůh

Post by Caehan »

Grand Budapest byl fajn...
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
Jachym
Rytíř

Post by Jachym »

Co toto viděl to tu někdo? http://www.csfd.cz/film/343881-vychozi-bod/ pokud to někdo viděl tak bych se chtěl na něco zeptat fundovanějších než-li jsem já .
Pokud to někdo neviděl a chtěl by se podívat tak na uložto to mají , ale musím upozornit na to že je to ten náboženskou filozofií přikořeněný film a ten závěr je sci - fi , proto opatrně at nemám něco na nasvědomí .
Menhiri Dierta
Sielencer
Rytíř

Post by Sielencer »

Jachym wrote:Co toto viděl to tu někdo? http://www.csfd.cz/film/343881-vychozi-bod/ pokud to někdo viděl tak bych se chtěl na něco zeptat fundovanějších než-li jsem já .
Pokud to někdo neviděl a chtěl by se podívat tak na uložto to mají , ale musím upozornit na to že je to ten náboženskou filozofií přikořeněný film a ten závěr je sci - fi , proto opatrně at nemám něco na nasvědomí .
Už dávno jsem na to narazil, těšil se až shlédnu a díky tvému připomenutí jsem tak učinil včera. Je to fajný střet levé a pravé mozkové hemisféry, kde se vyřkne spoustu zajímavých myšlenek.

Nedávno jsem také shlédl film Moon, který je tématikou podobný novějšímu filmu Nevědomí/Oblivion s Tomem Cruisem ale minimálně stejně tak povedený.

"Nikdo není beznadějněji zotročen než ten, kdo falešně věří, že je svobodný."

Johann Wolfgang von Goethe
Jachym
Rytíř

Post by Jachym »

Sielencer wrote:
Jachym wrote:Co toto viděl to tu někdo? http://www.csfd.cz/film/343881-vychozi-bod/ pokud to někdo viděl tak bych se chtěl na něco zeptat fundovanějších než-li jsem já .
Už dávno jsem na to narazil, těšil se až shlédnu a díky tvému připomenutí jsem tak učinil včera. Je to fajný střet levé a pravé mozkové hemisféry, kde se vyřkne spoustu zajímavých myšlenek.

Nedávno jsem také shlédl film Moon, který je tématikou podobný novějšímu filmu Nevědomí/Oblivion s Tomem Cruisem ale minimálně stejně tak povedený.
Moon jsem viděl a je to fakt dobrý .
Menhiri Dierta
G-ladiator
Urozený

Post by G-ladiator »

Doporučuji britský satirický seriál (i když na satiru to asi není dost humorné) Black Mirror. (Je to krátké, jen 6 dílů+Vánoční speciál, a nenavazují na sebe)
montacue
Poutník

Post by montacue »

Také doporučím britský 6 dílný komediální seriál "Ať jedí koláče". Velmi humorná záležitost
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Případně "jistě pane ministře".
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Post Reply