Je to sice děsná újetárna, ale ty legrační hlášky tam stojí za to, hlavně zábavný mýval Rocketman a jeho společník Groot.
Pobavilo mě, že se tam objevil i Stan Lee, který se vlastně ukázal i v X-men.
Má cameo v každym filmu se svejma hrdinama, od Spidermana po AvengeryPuxina wrote:Pobavilo mě, že se tam objevil i Stan Lee, který se vlastně ukázal i v X-men.
Jo ty já právě ještě neviděl, tak to nevímkokosak wrote:Má cameo v každym filmu se svejma hrdinama, od Spidermana po AvengeryPuxina wrote:Pobavilo mě, že se tam objevil i Stan Lee, který se vlastně ukázal i v X-men.
Myslím, že v tom díle, kde je "zabit" je after-credits scéna, kde se ukáže, že není tak úplně mrtvý. Ve filmu také mluví o tom, zda by bylo morální využít tělo člověka ve vegetativním stavu k uchování vědomí člověka, který umírá fyzicky. Možná to psolu souvisí. Ale proč vypadá furt stejně, to nevím. Asi byla ta osoba ve vegetativním stavu jeho identické dvojče, o kterém nikdo nikdy nemluvil a schovávali ho ve sklepě.Puxina wrote:Jo ty já právě ještě neviděl, tak to nevímkokosak wrote:Má cameo v každym filmu se svejma hrdinama, od Spidermana po AvengeryPuxina wrote:Pobavilo mě, že se tam objevil i Stan Lee, který se vlastně ukázal i v X-men.. Ale na ty Avengers mrknu.
Ale u X-men Budoucí minulost nějak nechápu co tam dělá ten Xavier, když toho přece zabila Jean v Posledním vzdoru a Magneton přišel o své schopnosti. Asi se ten třetí díl nějak vymyká no, je to fantasy, takže budiž, vše je možné.
Jo no, to jsem viděl. Ted jsem četl v diskuzi že to , přesně jak píšeš ty, nejspíš bylo jeho dvojče, do kterého přenesl svou mysl.G-ladiator wrote: Myslím, že v tom díle, kde je "zabit" je after-credits scéna, kde se ukáže, že není tak úplně mrtvý. Ve filmu také mluví o tom, zda by bylo morální využít tělo člověka ve vegetativním stavu k uchování vědomí člověka, který umírá fyzicky. Možná to psolu souvisí. Ale proč vypadá furt stejně, to nevím. Asi byla ta osoba ve vegetativním stavu jeho identické dvojče, o kterém nikdo nikdy nemluvil a schovávali ho ve sklepě.
Už dávno jsem na to narazil, těšil se až shlédnu a díky tvému připomenutí jsem tak učinil včera. Je to fajný střet levé a pravé mozkové hemisféry, kde se vyřkne spoustu zajímavých myšlenek.Jachym wrote:Co toto viděl to tu někdo? http://www.csfd.cz/film/343881-vychozi-bod/ pokud to někdo viděl tak bych se chtěl na něco zeptat fundovanějších než-li jsem já .
Pokud to někdo neviděl a chtěl by se podívat tak na uložto to mají , ale musím upozornit na to že je to ten náboženskou filozofií přikořeněný film a ten závěr je sci - fi , proto opatrně at nemám něco na nasvědomí .
Moon jsem viděl a je to fakt dobrý .Sielencer wrote:Už dávno jsem na to narazil, těšil se až shlédnu a díky tvému připomenutí jsem tak učinil včera. Je to fajný střet levé a pravé mozkové hemisféry, kde se vyřkne spoustu zajímavých myšlenek.Jachym wrote:Co toto viděl to tu někdo? http://www.csfd.cz/film/343881-vychozi-bod/ pokud to někdo viděl tak bych se chtěl na něco zeptat fundovanějších než-li jsem já .
Pokud to někdo neviděl a chtěl by se podívat tak na uložto to mají , ale musím upozornit na to že je to ten náboženskou filozofií přikořeněný film a ten závěr je sci - fi , proto opatrně at nemám něco na nasvědomí .
Nedávno jsem také shlédl film Moon, který je tématikou podobný novějšímu filmu Nevědomí/Oblivion s Tomem Cruisem ale minimálně stejně tak povedený.