Obě lokace mají přehnaně silné pasti na kontejnerech a vpodstatě žádný loot.
Některé z truhel mají divný anglický název, ty nejdou zničit, mají zpravidla pasti naprosto nejsilnější a bývá v nich pár zlatých. To se týká především pokladnice v tom posledním patře.
OPRAVENO: Království - Skalní hory - doupě 1 & 3
OPRAVENO: Království - Skalní hory - doupě 1 & 3
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Re: Království - Skalní hory - doupě 1 & 3
Prechod z druheho do prvniho patra je nejak spatne nastavenej. Hodilo me to do lokace *Ty'fur Da'uren - severní propast a hezky me to zaseklo do zdi. Takze není moznost uniku.
Prosim DM o vytahnuti. 
edit: Uz jsem se vytahnul sam.
Creepy mi pomohli.
edit: Uz jsem se vytahnul sam.
Rashed - Malý uličník.
Nemohli tě tam nějak nasktrkat ostatní z party nebo mobky? Co to zkouším v toolu, funguje normálně.
Jediný dveře co tam máš, mají stejný tag jako dveře v tom doupěti banditů...FroziKk wrote:Nemohli tě tam nějak nasktrkat ostatní z party nebo mobky? Co to zkouším v toolu, funguje normálně.
Na vyžádání.
FroziKk wrote:Nemohli tě tam nějak nasktrkat ostatní z party nebo mobky? Co to zkouším v toolu, funguje normálně.
Kdepak. Takhle mě to hodilo z doupěte banditů přímo do zdi. Byl jsem v dungu sam a bez party.
Rashed - Malý uličník.
A pak tě potvory prostě umlátili jen abych si ujasnil jak to celé dopadloLashek wrote:FroziKk wrote:Nemohli tě tam nějak nasktrkat ostatní z party nebo mobky? Co to zkouším v toolu, funguje normálně.
Kdepak. Takhle mě to hodilo z doupěte banditů přímo do zdi. Byl jsem v dungu sam a bez party.
"Nikdo není beznadějněji zotročen než ten, kdo falešně věří, že je svobodný."
Johann Wolfgang von Goethe
Sielencer wrote:A pak tě potvory prostě umlátili jen abych si ujasnil jak to celé dopadlo
Ty potvory maji auru, která každé kolo zraňuje elektrické dmg. Stačilo jen chvilku počkat v jejím dosahu a potvurky me vysvobodili.
Rashed - Malý uličník.
Sorry už rozumím
. Nevím proč jsem si myslel podle popisu chyby, že jsi se tam dostal normálně při přechodu lokací přímo tam, nějak jsem minul to jméno topicu.
Jinak Kájo ty dveře klidně zruš. Zůstaly tam zastrčený za placeablem tý budovy, takže tam stejně nemají žádnej důvod. Nechal jsem je tam z lenosti a tag snad ani nenastavoval a průchod funguje normálně skrz modrej přechod na zemi.
Jinak Kájo ty dveře klidně zruš. Zůstaly tam zastrčený za placeablem tý budovy, takže tam stejně nemají žádnej důvod. Nechal jsem je tam z lenosti a tag snad ani nenastavoval a průchod funguje normálně skrz modrej přechod na zemi.