Zjistil jsem problém u předělávání vzhledu u magických holí a možná některých dalších zbraní. Problém je v tom, že některé ze vzhledů na škále jsou neplatné a listování vás přes ně nepustí. Mám dvě hole, u jedné mohu listovat spodky 1-4 tuším, druhá je zaseklá někde kolem 18 a nelze nahoru ani dolů kvůli neplatným modelům vedle.
Myslím si, že by pomohlo předělat listovací skript tak, aby nelistoval staticky +1/-1, ale aby se posouval pomocí cyklu dokud nenarazí na platný vzhledový prvek, s tím, že by se nastavila horní hranice, které když cykl dosáhne tak se vrátí na 1 a jede dál a obráceně nepůjde odečítat pod 1, ale hodí ho na horní hranici.
Pokud mi tu někdo napíše seznam skriptů, které zajišťují změny vzhledu zbraně přes kovářskou kovadlinu, dobrovolně se hlásím k pokusům o opravy.
Změna vzhledu zbraní přes kovadlinu
Re: Změna vzhledu zbraní přes kovadlinu
Úplně ideálně by se měl posouvat podle tabulky...montacue wrote:Zjistil jsem problém u předělávání vzhledu u magických holí a možná některých dalších zbraní. Problém je v tom, že některé ze vzhledů na škále jsou neplatné a listování vás přes ně nepustí. Mám dvě hole, u jedné mohu listovat spodky 1-4 tuším, druhá je zaseklá někde kolem 18 a nelze nahoru ani dolů kvůli neplatným modelům vedle.
Myslím si, že by pomohlo předělat listovací skript tak, aby nelistoval staticky +1/-1, ale aby se posouval pomocí cyklu dokud nenarazí na platný vzhledový prvek, s tím, že by se nastavila horní hranice, které když cykl dosáhne tak se vrátí na 1 a jede dál a obráceně nepůjde odečítat pod 1, ale hodí ho na horní hranici.
Pokud mi tu někdo napíše seznam skriptů, které zajišťují změny vzhledu zbraně přes kovářskou kovadlinu, dobrovolně se hlásím k pokusům o opravy.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
no, to by tolik nezatěžovalo server, ale při úpravě modelů by se tabulka musela předělávat, to cyklické pravidlo by fungovalo vždy.. nevím..Caehan wrote:Úplně ideálně by se měl posouvat podle tabulky...montacue wrote:Zjistil jsem problém u předělávání vzhledu u magických holí a možná některých dalších zbraní. Problém je v tom, že některé ze vzhledů na škále jsou neplatné a listování vás přes ně nepustí. Mám dvě hole, u jedné mohu listovat spodky 1-4 tuším, druhá je zaseklá někde kolem 18 a nelze nahoru ani dolů kvůli neplatným modelům vedle.
Měnit vzhled podle nějaké tabulky především znamená vyrobit a udržovat tabulky vzhledů pro každou zbraň. A většinou se každá zbraň skládá ze tří částí, jestli se nepletu - good luck.
Scripty nejlépe hledat podle toho, na jaké kovadlině se to dělá. Odtud směrem k té části craftu.
Scripty nejlépe hledat podle toho, na jaké kovadlině se to dělá. Odtud směrem k té části craftu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
No a úplně nejlepčejší by bylo začít v hacích, ale když to někdo opraví alespoň částečně, tak i to bude posun.
A co přesně bys měnil v hacích?Decka wrote:No a úplně nejlepčejší by bylo začít v hacích, ale když to někdo opraví alespoň částečně, tak i to bude posun.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.