Divné mi pak tedy přijde, že moje hraničářka červeně vidí svitek býčí síly, a přitom jako hraničář kouzlo "býčí síla" ovládá. Tak by ten svitek měl hraničář vidět asi bílý, jako použitelný.karolina wrote:Podle mě, je chyba v tom, že si ti ukazují jako použitelné- nemáš je červené, protože ani jedno z těch kouzel neumí sesílat hraničář, tudíž ti nepujdou seslat ani ze svitku.
VYSVĚTLENO: Hraničář - použití svitků obnova
Re: Hraničář - použití svitků obnova
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Jo, ale kouzlo býčí síla nemá hraničář v klasickém nwn, to je přidáno pro NT.Aillen wrote:Divné mi pak tedy přijde, že moje hraničářka červeně vidí svitek býčí síly, a přitom jako hraničář kouzlo "býčí síla" ovládá. Tak by ten svitek měl hraničář vidět asi bílý, jako použitelný.karolina wrote:Podle mě, je chyba v tom, že si ti ukazují jako použitelné- nemáš je červené, protože ani jedno z těch kouzel neumí sesílat hraničář, tudíž ti nepujdou seslat ani ze svitku.
Na vyžádání.
Díky za vysvětlení, to mi úplně ušlo.karolina wrote:Jo, ale kouzlo býčí síla nemá hraničář v klasickém nwn, to je přidáno pro NT.Aillen wrote:Divné mi pak tedy přijde, že moje hraničářka červeně vidí svitek býčí síly, a přitom jako hraničář kouzlo "býčí síla" ovládá. Tak by ten svitek měl hraničář vidět asi bílý, jako použitelný.karolina wrote:Podle mě, je chyba v tom, že si ti ukazují jako použitelné- nemáš je červené, protože ani jedno z těch kouzel neumí sesílat hraničář, tudíž ti nepujdou seslat ani ze svitku.
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka