VYSVĚTLENO: Hraničář - použití svitků obnova

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Aillen
Urozený

Re: Hraničář - použití svitků obnova

Post by Aillen »

karolina wrote:Podle mě, je chyba v tom, že si ti ukazují jako použitelné- nemáš je červené, protože ani jedno z těch kouzel neumí sesílat hraničář, tudíž ti nepujdou seslat ani ze svitku.
Divné mi pak tedy přijde, že moje hraničářka červeně vidí svitek býčí síly, a přitom jako hraničář kouzlo "býčí síla" ovládá. Tak by ten svitek měl hraničář vidět asi bílý, jako použitelný.
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
karolina
Bůh

Post by karolina »

Aillen wrote:
karolina wrote:Podle mě, je chyba v tom, že si ti ukazují jako použitelné- nemáš je červené, protože ani jedno z těch kouzel neumí sesílat hraničář, tudíž ti nepujdou seslat ani ze svitku.
Divné mi pak tedy přijde, že moje hraničářka červeně vidí svitek býčí síly, a přitom jako hraničář kouzlo "býčí síla" ovládá. Tak by ten svitek měl hraničář vidět asi bílý, jako použitelný.
Jo, ale kouzlo býčí síla nemá hraničář v klasickém nwn, to je přidáno pro NT.
Na vyžádání.
Aillen
Urozený

Post by Aillen »

karolina wrote:
Aillen wrote:
Jo, ale kouzlo býčí síla nemá hraničář v klasickém nwn, to je přidáno pro NT.
Díky za vysvětlení, to mi úplně ušlo.
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Locked