Omluvy

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

Post Reply
kokosak
Ďábel

Omluvy

Post by kokosak »

...že by tu tenhle thread fakt nebyl? No tak už možná sem slepej. Každopádně už tu je. BTW SPAM je tady ;)
PUF!
kokosak
Ďábel

Re: Omluvy

Post by kokosak »

Omlouvám se za včerejší odpojení, HW problémy.
PUF!
Myrpa
Rytíř

Post by Myrpa »

Prosím všechny, co mi plní schránku požadavky a hlášeními, aby se zařídili beze mne a jinak. Nemám na to teď čas. Až budu mít, pozná se to na foru oprav chyb.
JAH
Rytíř

Post by JAH »

Omlouvám se za sebe a DragonSoula, že jsme nedorazili na domluvenou hru. DX ví.

Dohodu na době hraní dáme přes PM nejspíš :)
"Don Salieri je hodný člověk, který má hodně přátel, a těch, co ho zradili už moc není. Don Salieri je také lidumil, který lidem rád pomůže, když si za ním přijdou pro radu nebo pro pomoc, ale to samé Salieri očekává od nich. Někdy se může stát, že se don Salieri rozhodne, aby jeho nepřátelé zmizeli do jednoho."
skarbi
Rytíř

Post by skarbi »

Omlouvam se pripadnym navstevnikum vypraveni, ale s nejvetsi pravdepodobnosti se vecer nedostavim :/.
acc.: skarbi
Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
RainMan
Šlechtic

Post by RainMan »

Velmi se omlouvám všem kdož se dnes v podvečer sešli u kašny. Strašlivý NekroTELECOMant odstřihl tenké nitky mého vědomí a nechal mě propadnout do hlubin zapomnění. (// ty zatracený zmetci z O2 zas dělaj něco na síti :-( )
Snad se k vám tento zoufalý výkřik donese.

Morco
Alkin - potulný minnesänger
Kulik - seržant Isilské Druhé jízdní
kokosak
Ďábel

Post by kokosak »

V následujícím týdnu až do 4. září budu jen výjimečně, až vůbec. V urgentních záležitostech tedy prosím kontaktujte jiného člena týmu.
PUF!
BlueOne
Měšťan

Post by BlueOne »

Kolega ma teď 14 dni dovču takže teď po tu dobu nebudu ve hře vyjma přes den a nebo i večer tento patek či neděli. Pak jedine večer až za těch 14 dní.
Tak se omlouvám za sníženou aktivitu.
Nimoen Nera
May
Šlechtic

Post by May »

Omlouvám se za neúčast na Svennově pohřbu. Popletla jsem si časy(Všechny Svennovi akce začínali v 20:00. Měla jsem to tak zafixované), ale vážně jsem tam chtěla být. Zároveň bych chtěla poprosit jiné hráče jak se s takovou situací naložit, aby moje postavy nemuseli chodit kanálama.
BlueOne
Měšťan

Post by BlueOne »

May wrote:Omlouvám se za neúčast na Svennově pohřbu. Popletla jsem si časy(Všechny Svennovi akce začínali v 20:00. Měla jsem to tak zafixované), ale vážně jsem tam chtěla být. Zároveň bych chtěla poprosit jiné hráče jak se s takovou situací naložit, aby moje postavy nemuseli chodit kanálama.
Hele Nimoen by taky na 100% šla, ale holt z časových důvodů nemůžu. Někdy to prostě postavy musí odsrat za nás, jako když jsem nedávno zapomněl já hráč dát do jedné knihy poděkování jiné postavě a teď to holt odsere Nimoen. Ani postavy nejsou božské a bez chyby :D
Nicméně věci může být spousta. Cestování, rodinné problémy, problém na cestě na hřbitov (třeba tě přepadli banditi nebo drowove) atp atp.
Nimoen Nera
Fryn
DM Thalie

Post by Fryn »

Velká omluva těžce zkoušené partě hráčů za mé technické kiksy. Snad vás to moc nedožralo :).
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Ragmon
Měšťan

Post by Ragmon »

Fryn wrote:Velká omluva těžce zkoušené partě hráčů za mé technické kiksy. Snad vás to moc nedožralo :).
Dlouho jsem se nesmál tak dobře, jako když během rozhovoru přiběhl náhodný žoldák a začal vraždit Jiřího. Takže myslím, že jsme to všichni brali dobře. :D
Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
Fryn
DM Thalie

Post by Fryn »

Omluva skupině hráčů kteří dnes očekávali mou asistenci. Hodil mi do toho vidle náročný pracovní týden.
Ten příští si však rád některý z dnů pro slíbenou hru vyhradím.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Bruciacullo
DM Thalie

Post by Bruciacullo »

Omlouvám se, ale do konce měsíce nebudou ani malé posuny ve velkém questu. Jen dohraju drobnosti co jsem slíbil, musím se víc věnovat práci.
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"

QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.

"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith

DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
artaxas
Šlechtic

Post by artaxas »

Omluva za nenadálé opuštění uprostřed divadelní hry. Tušil jsem, že to tak dopadne a budu muset off, přesto sem to zkusil a aspoň na kousek hry se podíval.
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
Post Reply