Tahle chybová hláška "Chyba - nenalezena truhla pro perzistentní obchod" se dnes opakovala nejméně dvakrát, a před pár dny jsem ji zaznamenala také.
Byli jsme zrovna na výpravě v ještěřím chrámu, tehdy i dnes, těsně před bossem. Myslela jsem,ž e to s tím nějak souvisí, ale dnes se opakovala podruhé když jsme zrovna byli v Karathě na náměstí a jen povídali.
Opraveno: křik chybová hláška
Opraveno: křik chybová hláška
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Re: křik chybová hláška
Kámen úrazu je u npc překupníka v Kelu, po promluvě s ním to vyhodí danou hlášku, navíc se neotevře obchod, tudíž si nelze prohlédnout nabídku a ani nic dát do truhly.
PS: Mám dojem, že předtím tam bylo jiné npc s mužským hlasem, nyní je tam opět žena s ženským, takže nějaký vyšší zásah od WB nejspíše.
PS: Mám dojem, že předtím tam bylo jiné npc s mužským hlasem, nyní je tam opět žena s ženským, takže nějaký vyšší zásah od WB nejspíše.
Dnes jsem u něj prodával i kupoval a nic se nehlásilo...Fallout wrote:Kámen úrazu je u npc překupníka v Kelu, po promluvě s ním to vyhodí danou hlášku, navíc se neotevře obchod, tudíž si nelze prohlédnout nabídku a ani nic dát do truhly.
A videl jsi u nej nejakou nabidku?Zedral wrote:Dnes jsem u něj prodával i kupoval a nic se nehlásilo...
Protoze on kricel ze nema pristup k perzistentni truhle. Pak prestal kricet, truhlu jiz ma - lec v truhle neni nic.
Tzn. doslo, IMHO, ke zpretrhani jeho vazeb na sit prekupniku povrch&podtemno. Ne ze by me tedy nemoznost koupit si veci s item level restriction 35+ nejak vadila.
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
To je taky bug, v okamžiku kdy to koupíš, se to IRL "přerovná"pavad wrote:...nemoznost koupit si veci s item level restriction 35+ nejak vadila.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Překupník byl opraven. Teď má každý svou jedinečnou truhlu a ne, že je ten v Karathě a Kelu propojen. V truhle něcomít bude až mu tam něco dáte.
Na vyžádání.