Nemáš to psát jako návrh na zvážení, napiš to do chyb!KaTo wrote:Námět ke zvážení.
Toulce z kraftu po vysypání posledního šípu mizí. Toulce z obchodu po vysypání posledního šípu zůstávají (a musí se vyhazovat). Nic fatálního, ale nešlo by oběma toulcům nastavit stejnou vlastnost (ideálně zmizení)?
CO VAM NA THALII CHYBI?
Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
Na vyžádání.
Tak ono na toulec z obchodu staci pouzit samotny toulec (to cim se daj vratit sipy do toulce kdyz je to pouzity na sipy) pri pouziti na toulec ho to vymizikuje .
------------------ =^.^=
Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
Ahoj všem,
Napadlo mě zajimave spestřeni co rozhodne na jinych servrech neběželo
Jak se seznamuji s novou Thalii tak jsem poznal že se tady věčinou snaži tvořit pestrost v ruznorodych směrech co hra muže poskytnout. Proto mě přijde dosti chude u dopravnich zviřat možnost jenom koni + nějake ty spešl od DM pro vybrane hrače. Tedy si myslim že rozšiřeni i v tomto směru bude přinosem. Ale teď k memu napadu. Na Thalii je několik ras ktere maji křidla a proto si myslim že udělat u nich možnost letani něco jako druh dopravi neni špatny napad. V NWN tulu je několik variant možnosti letajicich postav s křidlama co se opravdu vznaši ve vzduchu. Je to u malich jestěru, kobalu, upiru, sukub a ja nevim co všechno ještě. Neni to si myslim nemožne udělat u okřidlenych ras přes hulku z inventaře k přepnuti do tohoto modu ať postava použije křidla a vznaši se ve vzduchu. Stim se muže nastavit i možna přiměřena rychlost pohybu v procentech.Jednat to da opravu vyznam křidel u všech okřidlenych ras a ještě to řeši i rozšiřeni zpusobu cestovani. Zajimaji mě vaše nazory na muj napad ke zajimavemu spestřeni Thalie
Napadlo mě zajimave spestřeni co rozhodne na jinych servrech neběželo
Jak se seznamuji s novou Thalii tak jsem poznal že se tady věčinou snaži tvořit pestrost v ruznorodych směrech co hra muže poskytnout. Proto mě přijde dosti chude u dopravnich zviřat možnost jenom koni + nějake ty spešl od DM pro vybrane hrače. Tedy si myslim že rozšiřeni i v tomto směru bude přinosem. Ale teď k memu napadu. Na Thalii je několik ras ktere maji křidla a proto si myslim že udělat u nich možnost letani něco jako druh dopravi neni špatny napad. V NWN tulu je několik variant možnosti letajicich postav s křidlama co se opravdu vznaši ve vzduchu. Je to u malich jestěru, kobalu, upiru, sukub a ja nevim co všechno ještě. Neni to si myslim nemožne udělat u okřidlenych ras přes hulku z inventaře k přepnuti do tohoto modu ať postava použije křidla a vznaši se ve vzduchu. Stim se muže nastavit i možna přiměřena rychlost pohybu v procentech.Jednat to da opravu vyznam křidel u všech okřidlenych ras a ještě to řeši i rozšiřeni zpusobu cestovani. Zajimaji mě vaše nazory na muj napad ke zajimavemu spestřeni Thalie
"Speciální" mounti nejsou jen od DM, jen musíš do jiných měst než do Karathy.
A letání je u okřídlených ras stejně nic moc. Další lagující mounti s další možností skoku toho moc nezmění.
A letání je u okřídlených ras stejně nic moc. Další lagující mounti s další možností skoku toho moc nezmění.
.
Letani u okřidlenych ras je a je to celkem k ničemu.RES13 wrote:Ahoj všem,
Napadlo mě zajimave spestřeni co rozhodne na jinych servrech neběželo![]()
Musíš kouknut do doubkova, Kel-A-Hazru, Dornova útočiště... abys našel jiné moounty než koně. Ale v rámci zachování nelagovosti dopručuju koně, ty obyčejné (prý ošklivé).
Na vyžádání.
Nezapomeň na Podtemno, tam jsou nejhezčí mounti, jaké na povrchu nenajdeš (ale taky nelítajíkarolina wrote:Letani u okřidlenych ras je a je to celkem k ničemu.
Musíš kouknut do doubkova, Kel-A-Hazru, Dornova útočiště... abys našel jiné moounty než koně. Ale v rámci zachování nelagovosti dopručuju koně, ty obyčejné (prý ošklivé).
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
BUdu oponovat. Zaseknes-li se do prekazky - neni nad moznost vysvobodit se svymi silami.karolina wrote:Letani u okřidlenych ras je a je to celkem k ničemu.
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Tak beru spět teď již mam dopravniho přitelička Vlka a vidim že tu nejsou jen koně
Ja reagoval na to co jsem se dočetl na strankach Thalie a tam se piše jen o konich zřejmě tam neni aktualni informace
A ktomu letani jsem stale přesvěčeny že to je přinos i pro RP hrani a dava to skutečny vyznam křidel.
Ja reagoval na to co jsem se dočetl na strankach Thalie a tam se piše jen o konich zřejmě tam neni aktualni informace
A ktomu letani jsem stale přesvěčeny že to je přinos i pro RP hrani a dava to skutečny vyznam křidel.
Nedalo by se vždy do nějakého vlákna připsat detaily změn, které jsou na titulní stránce thalie jen heslovitě?
např.
2016-04-22 21:46:40 - Fixed cantrips for Druid, Cleric and Wizard
...a ve vlákně by bylo napsáno, že se jedná o neomezené použití cantripsů na úroveň, co mají povolání, která nepřipravují kouzla tj. neomezený počet (či téměř neomezené) použití.
např.
...a ve vlákně by bylo napsáno, že se jedná o neomezené použití cantripsů na úroveň, co mají povolání, která nepřipravují kouzla tj. neomezený počet (či téměř neomezené) použití.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Zasadni veci se pisou.Barbar321 wrote:Nedalo by se vždy do nějakého vlákna připsat detaily změn, které jsou na titulní stránce thalie jen heslovitě?
např.
On se tam vypisuji i upravy v npc, itemech a pod, viz tvuj dotaz na klic k pevnosti, to odmitam psat.
Na vyžádání.
Zasadni veci se pisou. ][/quote]karolina wrote:
On se tam vypisuji i upravy v npc, itemech a pod, viz tvuj dotaz na klic k pevnosti, to odmitam psat.[/quote]
Tak píší se, jen jsou pro znalce
Jsou tu někteří (třeba já
Jen se zeptám, těmi úpravami, došlo k zvýšení inteligence potvor, že aktivněji a neomylněji běhají pro pomoc k dalším potvorám, a nebo mi jen drhne připojení k internetu a trochu mi to laguje, čímž je výsledný efekt pak stejný?
Dřív tedy potvory takové valné hromady nedělaly, mi přijde.
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Ne, taková úprava neproběhla. Potvory si běhají na pomoc jako vždy, možná mají některé nové větší rozsah vidění než jsi zvyklá. Ale jinak s chovají pořád stejně (třeba, že neomylně jsou po tom, co má nejnižší OČ)Aillen wrote:
Jen se zeptám, těmi úpravami, došlo k zvýšení inteligence potvor, že aktivněji a neomylněji běhají pro pomoc k dalším potvorám, a nebo mi jen drhne připojení k internetu a trochu mi to laguje, čímž je výsledný efekt pak stejný?
Dřív tedy potvory takové valné hromady nedělaly, mi přijde.
Na vyžádání.
Drobátko mi chybí zázemí jednotlivých osad. Na ST se snad v každé osadě dalo koupit něco na léčení a bylo kde přespat. Dneska je sice snad v každé osadě možnost prodat trofej, ale jinak tam jsou obvykle jen vetešnické věci, které moc přínos nemají (ověřeno v Isilu, Tartenu, Ostrohu a Petronice + mám pocit že v Alwarielu taky nebylo nic než všeobecné obchody všude stejné).
Chybí mi to v tom ohledu, že jsem na ST třeba na pár dní vyrazil někam mimo a nemusel jsem se do Karathy vracet, dokud jsem nechtěl. Pokud bych to dohnal do extrému, tak jsem mohl tábořit v divočině a nevracet se do Karathy, nanejvýše do nějaké blízké pidiosady pro pár drobností.
Dneska mi příjde, že modul je (minimálně dojmem) větší, ale není způsob jak tohle zažít.
Chybí mi to v tom ohledu, že jsem na ST třeba na pár dní vyrazil někam mimo a nemusel jsem se do Karathy vracet, dokud jsem nechtěl. Pokud bych to dohnal do extrému, tak jsem mohl tábořit v divočině a nevracet se do Karathy, nanejvýše do nějaké blízké pidiosady pro pár drobností.
Dneska mi příjde, že modul je (minimálně dojmem) větší, ale není způsob jak tohle zažít.
.
Jde o to, že takhle to právě nutí lidi se vracet do centrálního bodu, kde se můžou potkat. Což chceme.
PUF!