Mám takový malý problém...Moje postava Drusila od té doby co jsem logla na povrch nemůže najít v pokladu jedinou zlatku...Na přelootění se mí to nezdá když už je to taková doba co jsem nahoře a i tak potíže přetrvají...Proč to tak je?
// Tak opakuje se to. Ani tentokrát jsem před tím skoro nic nelootila...Pomůže když lognu jinou postavu a na stejný poklad sáhnu...Pak lognu na Drusilu a poklad tam je. Tohoto bych se chtěla, ale vyvarovat někdo by mě mohl nařknout ze supportu. Prosím DM o možnost si znovu založit postavu s navrácením xp.
UZAVŘENO - Absence lootu
UZAVŘENO - Absence lootu
Sirina
Drusila
Jesabel Grymová
Drusila
Jesabel Grymová
Re: Absence lootu
Měla jsem podobný problém, když jsem začínala hrát s Vlaštovkou. Kucik mi pak postavu nějakým kouzlem opravil, nebylo třeba ji zakládat znovu a zlatky v pokladech začala nacházet.Aquila wrote:Mám takový malý problém...Moje postava Drusila od té doby co jsem logla na povrch nemůže najít v pokladu jedinou zlatku...Na přelootění se mí to nezdá když už je to taková doba co jsem nahoře a i tak potíže přetrvají...Proč to tak je?
// Tak opakuje se to. Ani tentokrát jsem před tím skoro nic nelootila...Pomůže když lognu jinou postavu a na stejný poklad sáhnu...Pak lognu na Drusilu a poklad tam je. Tohoto bych se chtěla, ale vyvarovat někdo by mě mohl nařknout ze supportu. Prosím DM o možnost si znovu založit postavu s navrácením xp.
Zkus ho poprosit o opravu, třeba to bude stejný typ chyby.
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Dobře díky moc.Aillen wrote:Měla jsem podobný problém, když jsem začínala hrát s Vlaštovkou. Kucik mi pak postavu nějakým kouzlem opravil, nebylo třeba ji zakládat znovu a zlatky v pokladech začala nacházet.Aquila wrote:Mám takový malý problém...Moje postava Drusila od té doby co jsem logla na povrch nemůže najít v pokladu jedinou zlatku...Na přelootění se mí to nezdá když už je to taková doba co jsem nahoře a i tak potíže přetrvají...Proč to tak je?
Zkus ho poprosit o opravu, třeba to bude stejný typ chyby.
Sirina
Drusila
Jesabel Grymová
Drusila
Jesabel Grymová
-
Dragon Soul
- Obyvatel
Dobrý den, mám stejný problém u většiny mých postav:-(
Viz začátek. existuje nějaký loot limit (hodně velký), kterého když postava dosáhne, tak se jí loot přestane spawnovat, dokud se zas s časem nedostane pod něj.Dragon Soul wrote:Dobrý den, mám stejný problém u většiny mých postav:-(
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Kuciku prosím tě, jak to počítá? CO když někdo chodí s partou a je prostě vybírač pokladů? Počítá se lootlimit pouze jemu? Čili je třeba se v tom vybírání pokladů v partě střídat?kucik wrote:Viz začátek. existuje nějaký loot limit (hodně velký), kterého když postava dosáhne, tak se jí loot přestane spawnovat, dokud se zas s časem nedostane pod něj.Dragon Soul wrote:Dobrý den, mám stejný problém u většiny mých postav:-(
Na vyžádání.
Jestli si ten script interpretuju správně tak by to mělo generovat pokud alespoň jeden člen není na limitu ale ostatní členové musejí být v určité vzdálenosti.
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Funguje to tak, že při otevření se nejprve zkontroluje limit všech poblíž a pokud má alespoň jedna postava nemá překročený limit, tak se loot spawnuje.karolina wrote:Kuciku prosím tě, jak to počítá? CO když někdo chodí s partou a je prostě vybírač pokladů? Počítá se lootlimit pouze jemu? Čili je třeba se v tom vybírání pokladů v partě střídat?kucik wrote:Viz začátek. existuje nějaký loot limit (hodně velký), kterého když postava dosáhne, tak se jí loot přestane spawnovat, dokud se zas s časem nedostane pod něj.Dragon Soul wrote:Dobrý den, mám stejný problém u většiny mých postav:-(
Následně se cena lootu rovnoměrně rozdělí mezi všechny, kteří nemají překročený limit.
Potom, co se ti to stalo, jak dlouho byla postava nehraná?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Z důvodu zrušení lootlimitu UZAVŘENO.
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny