UZAVŘENO - Absence lootu

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Aquila
Obyvatel

UZAVŘENO - Absence lootu

Post by Aquila »

Mám takový malý problém...Moje postava Drusila od té doby co jsem logla na povrch nemůže najít v pokladu jedinou zlatku...Na přelootění se mí to nezdá když už je to taková doba co jsem nahoře a i tak potíže přetrvají...Proč to tak je?

// Tak opakuje se to. Ani tentokrát jsem před tím skoro nic nelootila...Pomůže když lognu jinou postavu a na stejný poklad sáhnu...Pak lognu na Drusilu a poklad tam je. Tohoto bych se chtěla, ale vyvarovat někdo by mě mohl nařknout ze supportu. Prosím DM o možnost si znovu založit postavu s navrácením xp.
Sirina
Drusila
Jesabel Grymová
Aillen
Urozený

Re: Absence lootu

Post by Aillen »

Aquila wrote:Mám takový malý problém...Moje postava Drusila od té doby co jsem logla na povrch nemůže najít v pokladu jedinou zlatku...Na přelootění se mí to nezdá když už je to taková doba co jsem nahoře a i tak potíže přetrvají...Proč to tak je?

// Tak opakuje se to. Ani tentokrát jsem před tím skoro nic nelootila...Pomůže když lognu jinou postavu a na stejný poklad sáhnu...Pak lognu na Drusilu a poklad tam je. Tohoto bych se chtěla, ale vyvarovat někdo by mě mohl nařknout ze supportu. Prosím DM o možnost si znovu založit postavu s navrácením xp.
Měla jsem podobný problém, když jsem začínala hrát s Vlaštovkou. Kucik mi pak postavu nějakým kouzlem opravil, nebylo třeba ji zakládat znovu a zlatky v pokladech začala nacházet.
Zkus ho poprosit o opravu, třeba to bude stejný typ chyby.
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Aquila
Obyvatel

Post by Aquila »

Aillen wrote:
Aquila wrote:Mám takový malý problém...Moje postava Drusila od té doby co jsem logla na povrch nemůže najít v pokladu jedinou zlatku...Na přelootění se mí to nezdá když už je to taková doba co jsem nahoře a i tak potíže přetrvají...Proč to tak je?

Měla jsem podobný problém, když jsem začínala hrát s Vlaštovkou. Kucik mi pak postavu nějakým kouzlem opravil, nebylo třeba ji zakládat znovu a zlatky v pokladech začala nacházet.
Zkus ho poprosit o opravu, třeba to bude stejný typ chyby.
Dobře díky moc. :)
Sirina
Drusila
Jesabel Grymová
Dragon Soul
Obyvatel

Post by Dragon Soul »

Dobrý den, mám stejný problém u většiny mých postav:-(
kucik
Temnota

Post by kucik »

Dragon Soul wrote:Dobrý den, mám stejný problém u většiny mých postav:-(
Viz začátek. existuje nějaký loot limit (hodně velký), kterého když postava dosáhne, tak se jí loot přestane spawnovat, dokud se zas s časem nedostane pod něj.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
karolina
Bůh

Post by karolina »

kucik wrote:
Viz začátek. existuje nějaký loot limit (hodně velký), kterého když postava dosáhne, tak se jí loot přestane spawnovat, dokud se zas s časem nedostane pod něj.
Kuciku prosím tě, jak to počítá? CO když někdo chodí s partou a je prostě vybírač pokladů? Počítá se lootlimit pouze jemu? Čili je třeba se v tom vybírání pokladů v partě střídat?
Na vyžádání.
Paulus
WB Thalie

Post by Paulus »

Jestli si ten script interpretuju správně tak by to mělo generovat pokud alespoň jeden člen není na limitu ale ostatní členové musejí být v určité vzdálenosti.
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
kucik
Temnota

Post by kucik »

karolina wrote:
kucik wrote:
Kuciku prosím tě, jak to počítá? CO když někdo chodí s partou a je prostě vybírač pokladů? Počítá se lootlimit pouze jemu? Čili je třeba se v tom vybírání pokladů v partě střídat?
Funguje to tak, že při otevření se nejprve zkontroluje limit všech poblíž a pokud má alespoň jedna postava nemá překročený limit, tak se loot spawnuje.
Následně se cena lootu rovnoměrně rozdělí mezi všechny, kteří nemají překročený limit.

Potom, co se ti to stalo, jak dlouho byla postava nehraná?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Paulus
WB Thalie

Post by Paulus »

Z důvodu zrušení lootlimitu UZAVŘENO.
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci