Přechod

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Phantorris
Šlechtic

Přechod

Post by Phantorris »

Přechod ve stokách pod východní branou na severu v pravo do stok pod šlechtickou čtvrtí nefunguje. Aspoň mě to dělá to, že když dam aby šel do další lokace a postava tam přijde tak se otoči o 180° a stoji a cumi. Když jsem to zkoušel manualně klavesnici tak nic, jako by tam žádnej přechod nebyl.
Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Re: Přechod

Post by nomis_b »

Do dilen v hagolou se sice da dostat, ven se vsak neda dostat vlastni silou ):
na odemknuti dveri to vyzaduje specielni klic, tusim ze duergari, ael ten moje knezka nevlastni. takze je tam samotinka zavrena mezi hnusnymi nemytymi duergary :cry:
A zase se craftí...
George
Měšťan

Post by George »

nomis_b wrote:Do dilen v hagolou se sice da dostat, ven se vsak neda dostat vlastni silou ):
na odemknuti dveri to vyzaduje specielni klic, tusim ze duergari, ael ten moje knezka nevlastni. takze je tam samotinka zavrena mezi hnusnymi nemytymi duergary :cry:
Další drowka, co se chytla do pasti.. vítej v klubu :lol: :lol:
And YOu dO It LikE ThI S!!!
In a name of Sehanine Moonbow!!
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

Phantorris wrote:Přechod ve stokách pod východní branou na severu v pravo do stok pod šlechtickou čtvrtí nefunguje. Aspoň mě to dělá to, že když dam aby šel do další lokace a postava tam přijde tak se otoči o 180° a stoji a cumi. Když jsem to zkoušel manualně klavesnici tak nic, jako by tam žádnej přechod nebyl.
to vypadá že cílovej point transferu je omylem nastavený na ten samý přechod namísto toho na druhé straně...
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Locked