Povolavani u maga

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Sorrow
Mistr

Povolavani u maga

Post by Sorrow »

Chtel bych se zeptat, jestli se nekomu stava pri kouzleni povolavani bytosti, ze se nevyvola bytost, at uz vybrana pres knizku a nebo i bez ale nahej osklivej trpaslik?
Dost mne to rozhodilo, kdyz jsem chtel v dungeonu podporu a objevil se ten trpos a to jeste jen s 1HP :D
PS:ted sem nemel moznost hrat asi tak 4 mesice a ani nebyl v kontaktu, tak nevim.
Diky Sorrow
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
George
Měšťan

Re: Povolavani u maga

Post by George »

Sorrow wrote:Chtel bych se zeptat, jestli se nekomu stava pri kouzleni povolavani bytosti, ze se nevyvola bytost, at uz vybrana pres knizku a nebo i bez ale nahej osklivej trpaslik?
Dost mne to rozhodilo, kdyz jsem chtel v dungeonu podporu a objevil se ten trpos a to jeste jen s 1HP :D
PS:ted sem nemel moznost hrat asi tak 4 mesice a ani nebyl v kontaktu, tak nevim.
Diky Sorrow
http://www.equilibrie.cz/forum/viewtopi ... 5066#45066
And YOu dO It LikE ThI S!!!
In a name of Sehanine Moonbow!!
kucik
Temnota

Post by kucik »

Hele, asi sis spletl server.
Sorrow wrote:...
Pravdepodobne je to potvora, od ktery uz neexistuje vzhled. (Nebo existuje, ale je precislovanej). Ty hodne s tim zamaval update a CEP, takze chce prijit na to, o jako vyolanou potvoru melo jit.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Sorrow
Mistr

Post by Sorrow »

Tak sem dal level a zkusil to povolavani znovu a ted to slape jak ma.
Budu dal projizdet vsechny potvory a kdyz tak pisnu.
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Radim
Bůh

Post by Radim »

Když vyvolám mágova přítelíčka objeví se mi jen s polovinou životů.Myslel jsem že se to dá do kupy při postupu na další level,ale nic se nestalo.Zkoušel jsem ho vyléčit do plna,pak odvolal(povolat),ale bez úspěchu.Na tak malým lvl je přítelíček celkem důležitý když často hrajete sami.Prosím poraďte co s tím. :mrgreen:
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
pepa48
Šlechtic

Post by pepa48 »

když ho vyvoláš, tak ho vyleč na plná HP a pak odvolej přes rozhovor.. mělo by to pomoct

EDIT NOMIS:
Dej promluvit s pritelickem a objevi se tam v singlu neznama polozka Odvolat pritelicka.
Pouzitim tehlete polozky se ulozi AKTUALNI stav HP pritelicka (nejde odvolat, kdyz je nemocny!) a pote se znovu obnovi ikonka. Tudiz takhle muzete odvolavat a privolavat pritelicka, kolikrat chcete (samozrejme pokud vam umre, tak s nim nenavazete rozhovor pro odvolani). Je to z duvodu mestskych strazi, kterym se pritelicci nelibi a mohli by vam je bez milosti zabit.
Locked