http://store.steampowered.com/app/70445 ... ed_Edition
Hur? Hur dur?
Jako je to dvacet eček, nezlevněný, takže nevim... ale mělo by to bejt kompaktibilní. Prej. Co kdo na to?
Neverwinter_Nights_Enhanced_Edition
Re: Neverwinter_Nights_Enhanced_Edition
Za 20 éček se mi to moc nevyplatíkokosak wrote:http://store.steampowered.com/app/704450/Neverwinter_Nights_Enhanced_Edition
Hur? Hur dur?
Jako je to dvacet eček, nezlevněný, takže nevim... ale mělo by to bejt kompaktibilní. Prej. Co kdo na to?
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Pokud hraješ někde, kde to podporujou 
A naivní dotaz: co je potřeba k tomu, aby to bylo podporovaný?
PUF!
To by mě taky zajímalo. Proč by to nemělo být kompatibilní třeba z Thalii? Skrz haky a různé další přidané věci?kokosak wrote:A naivní dotaz: co je potřeba k tomu, aby to bylo podporovaný?
Mě třeba přijde zbytečné dávat 20éček, jen proto abych měl nějaké rozumné rozlišení
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Jestli se tím vyřešej problémy s grafikou, kvůli kterejm NWN teď prakticky nehraju, tak do toho za ty prachy jdu...
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
-
sandoftime
- Urozený
Neřeší to nic.J.F.Payne wrote:Jestli se tím vyřešej problémy s grafikou, kvůli kterejm NWN teď prakticky nehraju, tak do toho za ty prachy jdu...
Ale odstranili Gama slider, protože ten původní slidoval rovnou nastavení monitoru. Takže enhanaced done.
A paráda je, že si za 3 éčka můžeš přikoupit sadu asi pěti portrétů jako DLC. Kvalitní obsah to teda jo.
Samozřejmě, 20e stojí původní kampaň - resp- diamantová edice. Pokud chceš expanze nebo mini expanze (wyverns of cromyr etc.) Tak je to investice navíc.
Last edited by sandoftime on 21:23 06. Apr 2018, edited 1 time in total.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Ale já neříkal že to není kompatibilní, ač si myslím, že bez jakýchkoliv úprav asi nebude. Spíš si myslím, že když máš model z pěti trojúhelníků tak s EE bude pořád z pěti trojúhelníků. Možná tam napchali nějaké shadery protože běží na grafice, ale jinak bez lepších modelů to asi žádná hitparáda nebude.Puxina wrote:To by mě taky zajímalo. Proč by to nemělo být kompatibilní třeba z Thalii? Skrz haky a různé další přidané věci?kokosak wrote:A naivní dotaz: co je potřeba k tomu, aby to bylo podporovaný?
Mě třeba přijde zbytečné dávat 20éček, jen proto abych měl nějaké rozumné rozlišení. Hraju beztak v okně a nebo ve více oknech, když hraju víc postav.
Není to skriptově kompaktibilní.
A thalie jako celek je vzhledem k tomu množství úprav mechaniky nepřeveditelná.
A thalie jako celek je vzhledem k tomu množství úprav mechaniky nepřeveditelná.