Ted vznikne takový začarovaný kruh, který se kdysi řešil i na Dragon Hammeru a určitě i na jiných serverech. Kdy server má ještě potenciální základnu hráčů, ale ti prostě nelognou, protože ve hře nikdo není
Hehe pět let zpět
Jeee tak jednou na akci přišlo málo lidí. To se stává. Já bych třeba udělala nějakou akci moc ráda, ale nemám proto nadání, takže je to na lidech co akce dělat umí... Kdo se hlásí?Miell wrote:Nějak nejsou lidi a čas.. taky sem občas mrknu.. ale to je asi tak všechno.. po poslední akci, kdy přišli asi tři lidi, jsem si řekla, že ten čas využiju jinak
.. asi jako Zeerit*Děsně nenápadně odvádí pozornost zpět k němu*
Na tom není nic těžkéAquila wrote:Jeee tak jednou na akci přišlo málo lidí. To se stává. Já bych třeba udělala nějakou akci moc ráda, ale nemám proto nadání, takže je to na lidech co akce dělat umí... Kdo se hlásí?Miell wrote:Nějak nejsou lidi a čas.. taky sem občas mrknu.. ale to je asi tak všechno.. po poslední akci, kdy přišli asi tři lidi, jsem si řekla, že ten čas využiju jinak
Volejbal v letní dny kdy si jej můžeš zahrát venku? Ten Romulus by mohl pořádat akce. Vypadá akčně.Puxina wrote:Na tom není nic těžkéAquila wrote:Jeee tak jednou na akci přišlo málo lidí. To se stává. Já bych třeba udělala nějakou akci moc ráda, ale nemám proto nadání, takže je to na lidech co akce dělat umí... Kdo se hlásí?Miell wrote:Nějak nejsou lidi a čas.. taky sem občas mrknu.. ale to je asi tak všechno.. po poslední akci, kdy přišli asi tři lidi, jsem si řekla, že ten čas využiju jinak
.
Můžeš udělat jakékoliv aukce, soutěže , pití piva, hraní karet, zpívání, básničky, maškarní, turnaje, sporty (třeba volejbal)
Vem si třeba co pořádal Morusův stánek.
Vymyslet toho jde moc, pak už jen nalákat lidi.
Jo tak na aukce a na pivo můžeš taky chodit v reálu. Karty si taky můžeš zahrát s kámošema nebo s rodinou. A tak dáleAquila wrote:Volejbal v letní dny kdy si jej můžeš zahrát venku? Ten Romulus by mohl pořádat akce. Vypadá akčně.Puxina wrote:
Na tom není nic těžké.
Můžeš udělat jakékoliv aukce, soutěže , pití piva, hraní karet, zpívání, básničky, maškarní, turnaje, sporty (třeba volejbal)
Vem si třeba co pořádal Morusův stánek.
Vymyslet toho jde moc, pak už jen nalákat lidi.
Novinky a dění se hodí vždy - to vlastně říkáš, že by pomohl aktivní hlavní DM, co bude vymýšlet a psát novinky a ideálně odehrávat na to navazující questy. Jasné no, souhlas. Pomůže, když je někdo šikovný a maká.Nalkanar wrote:Pomohlo by kdyby se hlavní DM/kronikář projevoval více stylem DG, tedy popisoval hru bez hráčů, než aby totálním noname postavám nechával opratě řízení příběhu světa.
A funguje to nwn:ee na starych servrech?Shaman88 wrote:Proto ted všichni chcou nwn:ee.
Hru stáhneš na steamu a vybereš jaký svět chceš hrát a steam ti sám stáhne všechny nutné soubory a nemusíš se o nic starat.
Ne. Je to úplně nová hra. Ale jde modul z nwn převést na nwn:ee ale není to triviální. A vyžaduje to znalosti skriptování.PiAn0 wrote:A funguje to nwn:ee na starych servrech?Shaman88 wrote:Proto ted všichni chcou nwn:ee.
Hru stáhneš na steamu a vybereš jaký svět chceš hrát a steam ti sám stáhne všechny nutné soubory a nemusíš se o nic starat.