západní přechod vede do lokace prahvozd - jezero, které je polohou jinde. Zpětně ten přechod (z prahvozdu jezero) nevede do bambusových jezírek, ale do prahvozd vodopád
Navíc jsou v lokaci sloni, kteří se přes terén nedokážou přes svou velikost vůbec pohybovat
OPRAVENO: Prahvozd - bambusová jezírka
OPRAVENO: Prahvozd - bambusová jezírka
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Re: Prahvozd - bambusová jezírka
stejně tak pokud jdu z lokace Prahvozd-Jižní ztezka
bambus.jezírka, tak zpět ten samý přechod vás hodí do Prahvozd - jezero.
Potom tam bylo ještě nelogické místění lokací, pokud jdu z lokace Kopce na jih, dostanu se k Bambusovým jezírkům. Z tama se dostanu směrem na západ do lokace Jezero, ale přechod v této lokaci na jihu vás hodí na severní část lokace Kopce.
Taky sem se tam odněkud vymotal na východě lokace Zříceniny, ale to už nevím jak sem se tam dostal
. Už jsem se tam motal tak, že sem nestíhal zapisovat.
Potom tam bylo ještě nelogické místění lokací, pokud jdu z lokace Kopce na jih, dostanu se k Bambusovým jezírkům. Z tama se dostanu směrem na západ do lokace Jezero, ale přechod v této lokaci na jihu vás hodí na severní část lokace Kopce.
Taky sem se tam odněkud vymotal na východě lokace Zříceniny, ale to už nevím jak sem se tam dostal
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
Re: Prahvozd - bambusová jezírka
Stromy ubrány, je třeba vyzkoušet.
Lze to lépe specifikovat, co mám kam vést a nevede? Možná to jen dělal ten chybný přechod mezi bambusovými jezírky a jižní stezkou.
Opraveno.artaxas wrote:stejně tak pokud jdu z lokace Prahvozd-Jižní ztezkabambus.jezírka, tak zpět ten samý přechod vás hodí do Prahvozd - jezero.
Do tohohle jsem se zamotalartaxas wrote:Potom tam bylo ještě nelogické místění lokací, pokud jdu z lokace Kopce na jih, dostanu se k Bambusovým jezírkům. Z tama se dostanu směrem na západ do lokace Jezero, ale přechod v této lokaci na jihu vás hodí na severní část lokace Kopce.
Taky sem se tam odněkud vymotal na východě lokace Zříceniny, ale to už nevím jak sem se tam dostal. Už jsem se tam motal tak, že sem nestíhal zapisovat.
Vedoucí týmu Thalie