OPRAVENO: Prahvozd - bambusová jezírka

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Barbar321
Bůh

OPRAVENO: Prahvozd - bambusová jezírka

Post by Barbar321 »

západní přechod vede do lokace prahvozd - jezero, které je polohou jinde. Zpětně ten přechod (z prahvozdu jezero) nevede do bambusových jezírek, ale do prahvozd vodopád

Navíc jsou v lokaci sloni, kteří se přes terén nedokážou přes svou velikost vůbec pohybovat
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
artaxas
Šlechtic

Re: Prahvozd - bambusová jezírka

Post by artaxas »

stejně tak pokud jdu z lokace Prahvozd-Jižní ztezka :arrow: bambus.jezírka, tak zpět ten samý přechod vás hodí do Prahvozd - jezero.
Potom tam bylo ještě nelogické místění lokací, pokud jdu z lokace Kopce na jih, dostanu se k Bambusovým jezírkům. Z tama se dostanu směrem na západ do lokace Jezero, ale přechod v této lokaci na jihu vás hodí na severní část lokace Kopce.
Taky sem se tam odněkud vymotal na východě lokace Zříceniny, ale to už nevím jak sem se tam dostal :D . Už jsem se tam motal tak, že sem nestíhal zapisovat.
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Re: Prahvozd - bambusová jezírka

Post by Rejty »

Stromy ubrány, je třeba vyzkoušet.
artaxas wrote:stejně tak pokud jdu z lokace Prahvozd-Jižní ztezka :arrow: bambus.jezírka, tak zpět ten samý přechod vás hodí do Prahvozd - jezero.
Opraveno.
artaxas wrote:Potom tam bylo ještě nelogické místění lokací, pokud jdu z lokace Kopce na jih, dostanu se k Bambusovým jezírkům. Z tama se dostanu směrem na západ do lokace Jezero, ale přechod v této lokaci na jihu vás hodí na severní část lokace Kopce.
Taky sem se tam odněkud vymotal na východě lokace Zříceniny, ale to už nevím jak sem se tam dostal :D . Už jsem se tam motal tak, že sem nestíhal zapisovat.
Do tohohle jsem se zamotal :D Lze to lépe specifikovat, co mám kam vést a nevede? Možná to jen dělal ten chybný přechod mezi bambusovými jezírky a jižní stezkou.
Vedoucí týmu Thalie
Locked