Sylmael wrote:To bude nieco ine ako lag netom. Mne sa totiz stalo ze ked som zbieral tak postava nechcela vstat a zbierala... lenze ziadna hlaska nevyskocila o vysledku zberu. Utekal som prec od bavlnika - postava sa nejak tak vyrovnala. Nasledne som skusil aktivovat NPC a presuvat veci v inventari. Vsetko slo bez lagov. No a potom kupodivu vyskocila ta hlaska ze som nazbieral bavlnu. (to som uz u bavlniku nestal). No ale kedze nevieme co to presne je nazvime to "lag" ako kedysi nasi predkovia nevedeli co je to blesk a nazvali to "boh sa hneva"
Nazvi to jak chces - ale je pomerne vycerpavajici stat 2 minuty u kericku s malinama a sbirat a sbirat.... Driv mi padne neviditelnost jak oberu 2 maliny.
jeste dodatek: Kdyz neco obirate, a onen kericek zmizi. tak se nevypne script. Takze postava porad obira a pritom nema co.
skript: Pokud date do kotliku nad ohnem (vytvoreny pomoci ocilky a troudu) nastackovane krabi maso (tj. 2 a vice kusu), tak zpatky dostanete pouze 1 ks peceneho masa.
skript: Pri obirani Hroznoveho vina sice dostanete do invu item "Hroznove vino", ale v okne systemoveho logu se objevuje hlaska: "Acquired item: Miscelaneous Small" misto spravneho "Acquire item: Hroznove vino".
566344 wrote:skript: Pokud date do kotliku nad ohnem (vytvoreny pomoci ocilky a troudu) nastackovane krabi maso (tj. 2 a vice kusu), tak zpatky dostanete pouze 1 ks peceneho masa.
Toto som uz davno opravil. No ako sa zda nejaky chytrak tam dal starsiu verziu modulu a zas to premazal.
Poznamka : najlepsie by bolo keby sa to krabie maso urobilo nestackovatelne
Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
Sylmael wrote:Toto som uz davno opravil. No ako sa zda nejaky chytrak tam dal starsiu verziu modulu a zas to premazal.
"... a prijdou dnove, kdy otcove nepoznaji sve syny, kdy dcery budou zabijet sve matky, neveda co cini. V ten den jezdci smrti, moru, hladu a temnych sil budou jezdit mezi nami, rozsevat zkazu, zmatek a zmar. Tehdy leva ruka nebude vedet co cini ruka prava, kazda noha bude chtit jit vlastnim smerem a tela budou jak bez hlavy. Tehdy zivi budou zavidet mrtvym a mrtvi samotni budou chodit mezi nami..."
skript: Pri obirani Malin sice dostanete do invu item "Maliny", ale v okne systemoveho logu se objevuje hlaska: "Acquired item: Miscelaneous Small" misto spravneho "Acquire item: Maliny".[/quote]
Aha, tak to mi uz dava zmysel. Cize najprv script da hracovi vec ktora nieje identifikovana "miscelaneous small" vtedy to napise do logu ze si tu vec dostal. A az potom script v druhom kroku identifikuje tu vec a ty v inventari vidis uz vysledok.
Riesenie : vymenit poradie 1. identifikovat objekt 2. dat hracovi objekt
Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
Sylmael wrote:Aha, tak to mi uz dava zmysel. Cize najprv script da hracovi vec ktora nieje identifikovana "miscelaneous small" vtedy to napise do logu ze si tu vec dostal. A az potom script v druhom kroku identifikuje tu vec a ty v inventari vidis uz vysledok.
Riesenie : vymenit poradie 1. identifikovat objekt 2. dat hracovi objekt
bing ho!
Dalsi potiz: nevim proc, ale ted mi Krikovicka vykoupil 30 boruvek bez potizi a dalich 30 odmitl identifikovat jako boruvky - a co vic, nezaplatil za ne!
V celem Kel-A-Zahru musi byt o hladu. Bud jsem neschopny - nebo tam orpavdu nemaji jedinou pekarskou pec, mlynek a jine vybaveni co se vyskytuje ve mlyne.
Rejty wrote:Uz do Kel-A-Hazru privezli do dilny novy potravinarsky vybaveni.
V ramci dodavky bylo opomenuto dodat mlynske kameny pro mleti obili. Mlynek je pote nefunkcni, tak nebyl ani instalovan. Stejne tak hostinsky v hospode je tak dobre zasoben importovanymi obilninami sbiranymi levnou otrockou pracovni silou na Ostrovech, ze odmita vykupovat jakekoli pozivatiny, a to vcetne obycejnych obilnych zrn.
// aneb 1) neni ani mlynek v dilne; 2) hostinsky nevykupuje nic - ma nejaky vadny skript...
Uz se mi pred nedavnem stalo, ze Krkovicka v Ivory mi odminul vykoupit 1 stack boruvek, ale druhy klidne zaplatil. Ted mi totez provedl se sladovym zitem. Ktere dosud bez potizi vykupoval.