HP

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Jachym
Rytíř

Re: HP

Post by Jachym »

Neithan1 wrote:Edit : Jachyme, co sledujes tymto tematom ? Nechapem to ja a ani nemusim predpokladat ze to nechapu aj ostatny, co sa stalo ? Dostal si menej zivota nez by sis prial ? Ja by som si prial jachtu a tiez ju nemam, DOSPEJ
System je asi nastavený že dává od 50% do 100% HP nemýlím se?
Jinak opět stará věc - nic nikomu nevyčítám , nikoho nenapadám, jen si povzdehnu nad osudem , většina to pochopí v klidu ale někdo musí mít utočný tón , že . Neithan1 přece ví že jsem druhý nejstarší na serveru a přesto se ze mne alespon pokusí udělat troubu, poznámkou na konci. A to jsem tu skoro půl roku nic nenapsal, už ani nenapíšu a ani to nebudu raději číst to forum.
Menhiri Dierta
Krata
Bůh

Post by Krata »

Systém není nijak nastavenej, NWN kostka je svině a každej to ví, taky sem neviděl nikoho jiného že by si stěžoval že si blbě hodil a ani nevidim důvod proč to sem píšeš.. jesli si chceš povzdechnout tak to někomu napiš do tellu nebo PM a nepiš na forum, kde to každej pochopí tak, že to chceš řešit..

Pak se nediv že se každej ozve podrážděnym tonem když sem práve napíšeš po takové době a vypadá to že si stěžuješ zase na blbosti
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

ježííííííííííííííš to tady řešíš životy jenom , aby byla postavička co nejsilnější??To je blbost..Já mam taky málo životů na 8lvl a vůbec si nestěžuju sice mi zabije všechno , ale nejde jenom vo to jak je postava silná , ale vo to jak jí ráč hraje :roll: :wink:
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
kucik
Temnota

Post by kucik »

Jachym wrote: System je asi nastavený že dává od 50% do 100% HP nemýlím se?
Jinak opět stará věc - nic nikomu nevyčítám , nikoho nenapadám, jen si povzdehnu nad osudem , většina to pochopí v klidu ale někdo musí mít utočný tón , že . Neithan1 přece ví že jsem druhý nejstarší na serveru a přesto se ze mne alespon pokusí udělat troubu, poznámkou na konci. A to jsem tu skoro půl roku nic nenapsal, už ani nenapíšu a ani to nebudu raději číst to forum.
Tedy, vetsina z nas pise na forum neco, co chce probrat s ostatnimi, co chce zmenit, nebo cim chce ostatni pobavit (to je zrejme tento pripad).
Vzhledem k anonymite internetu malokdo vi, kolik ma ten clovek na druhe strane klavesnice let, vil s bazenem, nebo chlupu v nose, proto se nema smysl divit, jedna-li s Tebou nekdo jednou jako se seniorem a jindy jako s ditetem.
Ver, ze trouby (a jine kuchynske spotrebice) z nas nedelaji komentare jinych, ale nase vlastni. ;)
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Neithan1
Mistr

Post by Neithan1 »

Jachym wrote:...
Ja z teba troubu nerobim, viem ze si jeden z najstarsich ale to nic nemeni na tom ze lutovat sam seba na foru je detinske.
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Sveneld
Šlechtic

Post by Sveneld »

argue091204.jpg
nwn
Locked