To je prostě zákon schválnosti. Se to musí zrovna stát když někdo chce hrát a já nekontroluju co se děje na ThaliiJeanes wrote:Dneska stejný problém. "Byl jsi zaveden." A já bych hrál jak divej!
Pády servru
Re: Pády servru
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Nejde se připojit.
"Byl jsi zaveden"
"Byl jsi zaveden"
Bůh s náma a dobré pryč!
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Něco k tomu viz výše, pozoruju, že...
Po odlodlogu/vykopnutí ze hry ve 14:00 jsem slyšel nekonečně dlouhé opakující se klikání jako když, kliknete na jakýkoliv tlačítko v základním menu hry. Ztulmil jsem volume a ignoroval to.
Po restartu serveru jsem vybral postavičku a klikl na "hrát" → černá obrazovka, a stále to opakované klikání + "byl jsi zaveden"
Restartoval jsem svůj PC a zkusil se znovu připojit. Klikání už neslyším. Ale stále "byl jsi zaveden"
Dopoledne jsem hrál pouze já, aspoň co jsem pozoroval. Chvilku před restartem jsem odlogl a šel 5min afk. Poté jsem přilogl a napsal "/pc soul". Medit už jsem nestihnul, (...já se nechtěl po resu objevit uprostřed dungu...). To přilognutí muselo být někdy těsně před 14:00, protože jsem stihnul napsat jenom "/pc soul" a hned na to mě hra vykopla, s hláškou "postava byla uložena na serveru".
Očividně jsem ve hře už neměl být, protože hra vykopne hráče už ve 13:58... Předpokládám, že postava, která nemůže meditovat, nemůže být uložena a server si s tím potom neví rady.
Já těm mechanikám nerozumím, píšu to protože, ten problém "byl jsi zaveden" se občas objevuje a znemožňuje hru, tak jestli to je doopravdy způsobeno tímto, tak ať to všichni víte.
Omlouvám se
Po odlodlogu/vykopnutí ze hry ve 14:00 jsem slyšel nekonečně dlouhé opakující se klikání jako když, kliknete na jakýkoliv tlačítko v základním menu hry. Ztulmil jsem volume a ignoroval to.
Po restartu serveru jsem vybral postavičku a klikl na "hrát" → černá obrazovka, a stále to opakované klikání + "byl jsi zaveden"
Restartoval jsem svůj PC a zkusil se znovu připojit. Klikání už neslyším. Ale stále "byl jsi zaveden"
Dopoledne jsem hrál pouze já, aspoň co jsem pozoroval. Chvilku před restartem jsem odlogl a šel 5min afk. Poté jsem přilogl a napsal "/pc soul". Medit už jsem nestihnul, (...já se nechtěl po resu objevit uprostřed dungu...). To přilognutí muselo být někdy těsně před 14:00, protože jsem stihnul napsat jenom "/pc soul" a hned na to mě hra vykopla, s hláškou "postava byla uložena na serveru".
Očividně jsem ve hře už neměl být, protože hra vykopne hráče už ve 13:58... Předpokládám, že postava, která nemůže meditovat, nemůže být uložena a server si s tím potom neví rady.
Já těm mechanikám nerozumím, píšu to protože, ten problém "byl jsi zaveden" se občas objevuje a znemožňuje hru, tak jestli to je doopravdy způsobeno tímto, tak ať to všichni víte.
Omlouvám se
Bůh s náma a dobré pryč!
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Pardon, všimnul jsem si toho až teď.Jeanes wrote:Něco k tomu viz výše, pozoruju, že...
Dík za report, vypadá to na nějaký problém v komunikaci s databází. Během neděle budu mít snad prostor se na to podívat důkladněji.
Zdravím all,
dnes kol 16,00 neustále restarty serveru. Poslední jsem zažil v dungeonu, tak ani nevím jestli budu ok.
PS: mám nějaké nové rozhraní fora, to je díky tomu přesunu servru nebo proč? Dost blbě se tu ted orientuju
Dokonce dost věcí mám zakrytých...
dnes kol 16,00 neustále restarty serveru. Poslední jsem zažil v dungeonu, tak ani nevím jestli budu ok.
PS: mám nějaké nové rozhraní fora, to je díky tomu přesunu servru nebo proč? Dost blbě se tu ted orientuju
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Díky, mrkneme na to.Sorrow wrote: 16:46 01. Jul 2026 Zdravím all,
PS: mám nějaké nové rozhraní fora, to je díky tomu přesunu servru nebo proč? Dost blbě se tu ted orientuju![]()
A ano, s přechodem na nový hosting se muselo přejít i na novou verzi fóra, protože ta původní byla už moc zastaralá.
Tato verze je nejblíž co nám nová verze nabízela. Alternativně můžeš vyzkoušet i druhý dostupný vzhled.
Lze si ji nastavit přes Uživatelský panel (pod přihlášením na uživatelský účet) - Nastavení - Vzhled fóra - prosilver (defaultně je nastaven wowred).