K zamyšlení

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Tretas
Velmistr

Re: K zamyšlení

Post by Tretas »

přesně tohle je asi ten nejduežitější důvod proč zabrzdím. například ten člověk mi řekne že o kousek dál je nebezpečný medvěd, nebo to bude zloduch tak mě bude chtít okrást... :evil:
a to když do mě někdo vrazí a nenápíše to hvězdičkama ta to jako umýslné neberu, protože mě už se tolikrát stalo že jsem do někoho vrazil i když tonebylo schválně (protože ve hře je ten pohyb trochu těšší než v realu)
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Neithan1
Mistr

Post by Neithan1 »

Tretas wrote:ale je lepší do něj vrazit v chůzi, ať ten dotyčný se stihne vzpamatovat a napsat třeba: co děláš ty nemotorná plechovko :mrgreen: :mrgreen:
*opre se o Karathskou hradbu a odnekud z igelitove tasky vytahne plechovku coca-coly*
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kucik
Temnota

Post by kucik »

:lol:
(obsah tohoto příspěvku byl mnohem delší, ale byl zákeřně zcenzurován)
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

:mrgreen: :mrgreen: hehe no nic já bych asi tohle téma zavřel do koše, protože je to asi zbytečné tu nechávat.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

Nejak tak.
Kazdej hraje jak se mu zrovna chce. mam par kamaradu, kteri sou novacci a proste je nebavi vykecavat pres klavesnici, protoze je to zdlouhave. Nepisou stohove texty, nebavi se z cizinci ale to samozrejme neznamena, ze neumi hrat.. jen se proste bavi jen s lidmi ktere znaji a to velice strohym zpusobem. Hraji presne svuj charakter nemluvnych osob. Proc jim to vytykat?

Kdyby je treba nekdo prepadl a oni se pritom odlogli, tak bych to resil, ale resit proc te nekdo hned nepozdravil to je naprosta pakarna..
A zase se craftí...
Locked